Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 23rd, 2018

Film – Când Harry a cunoscut-o pe Sally – When Harry Met Sally… (1989) Billy Crystal, Meg Ryan

Când Harry a cunoscut-o pe Sally

poster When Harry Met Sally... (1989)When Harry Met Sally…, comedie romantică, film american, regia Rob Reiner; O nominalizare Oscar, 5 nominalizări Globul de Aur, un premiu BAFTA.
În rolurile principale: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher.

Caseta film When Harry Met Sally…
Titlul original: When Harry Met Sally…
Regia: Rob Reiner
Scenariul: Nora Ephron
Distributia: Billy Crystal (Harry Burns), Meg Ryan (Sally Albright), Carrie Fisher (Marie Fisher), Bruno Kirby (Jess Fisher), Steven Ford (Joe), Lisa Jane Persky (Alice), Michelle Nicastro (Amanda Reese), Kevin Rooney (Ira Stone), Harley Kozak (Helen Hillson)
Durata: 96 minute
An: 1989
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Când Harry a cunoscut-o pe Sally
Sexul e întotdeauna un obstacol în calea prieteniei dintre barbati si femei. Sau cel putin asta crede Harry Burns (Crystal). Ca urmare, cand Harry a întalnit-o pe Sally Albright (Ryan) si între ei s-a cimentat o prietenie profunda, Harry s-a hotarat sa nu o distruga pentru ca se simtea atras de Sally. Dar dupa o noapte de slabiciune, încheiata cu o dimineata de panica, vor reusi cei doi sa nu se lase prada spaimelor lui Harry si sa accepte ca e posibil ca fiecare dintre ei sa fie perechea ideala a celuilalt?

Când Harry a cunoscut-o pe Sally – When Harry Met Sally… (1989) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.