Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 10th, 2019

Film – Cannibal Ferox (1981) / subtitrat

poster Cannibal Ferox (1981)Cannibal Ferox aka Make Them Die Slowly aka Woman from Deep River, aventură horror, film Italia, regia Umberto Lenzi.
În rolurile principale: Giovanni Lombardo Radice, Lorraine De Selle, Danilo Mattei.
Gloria lucrează la teza sa despre antropofagie. Împreună cu fratele ei, Rudy, si cu prietena ei, Pat, întreprinde o călătorie în jungla sud-americană pentru a dovedi că nu mai există canibalism în zilele noastre. Ajunși acolo, se întâlnesc cu Mike și Joe, doi traficanți de droguri din New York care le spun celor trei că au venit în junglă să caute diamante..

Caseta film Cannibal Ferox
Titlul original: Cannibal Ferox
Regia: Umberto Lenzi
Scenariul: Umberto Lenzi
Distributia: Giovanni Lombardo Radice (Mike Logan), Lorraine De Selle (Gloria Davis), Danilo Mattei (Rudy Davis), Zora Kerova (Pat Johnson), Walter Lucchini (Joe Costolani), Fiamma Maglione (Myrna Stenn), Robert Kerman (Lt. Rizzo), John Bartha (Mafioso)..
Durata: 83 minute
An: 1981
Gen: Aventura/Horror

Filmul – Cannibal Ferox
..Însă Joe le mărturisește mai târziu că el și Mike au fugit din New York după o reglare de conturi cu alți mafioți și că anterior întâlnirii lor în junglă, Mike a torturat și ucis un băștinaș care i-a condus la locul în care se aflau diamantele. Nu trece mult timp până când băștinașii încep să răzbune actele de cruzime comise de Mike, iar Gloria e nevoită să-și revizuiască părerea în privința existenței canibalismului.

Cannibal Ferox (1981)

Server 1
Server 2 Server 3