Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 13th, 2016

Film – Canyon Passage (1946)

Canyon Passage

poster Canyon Passage (1946) Canyon Passage, western, film american aparut in 1946, regia Jacques Tourneur.
In rolurile principale: Dana Andrews, Brian Donlevy, Susan Hayward, Patricia Roc.
Filmul Canyon Passage (1946) este o adaptare cinematografica dupa romanul Canyon Passage, scris de Ernest Haycox.

Caseta film Canyon Passage
Titlul original: Canyon Passage
Regia: Jacques Tourneur
Scenariul:  Ernest Haycox, Ernest Pascal
Distributia: Dana Andrews (Logan Stuart), Brian Donlevy (George Camrose), Susan Hayward (Lucy Overmire), Patricia Roc (Caroline Marsh), Ward Bond (Honey Bragg), Hoagy Carmichael (Hi Linnet), Fay Holden (Mrs. Overmire), Stanley Ridges (Jonas Overmire), Lloyd Bridges (Johnny Steele), Andy Devine (Ben Dance), Victor Cutler (Vane Blazier), Rose Hobart (Marta Lestrade)..
Durata: 92 minute
An: 1946
Gen: Drama/Western

Filmul – Canyon Passage
În 1856 Logan Stewart, un cunoscut om de afaceri și un aventurier, trebuie să o escorteze pe Lucy, logodnica prietenului său George Camrose, de la Portland la Jacksonville, Oregon.
Camrose era un bărbat pasionat de jocuri de noroc și încărcat de datorii. Pe parcursul unei călătorii pline de aventuri Logan se îndrăgostește de Lucy dar încearcă să ascundă acest lucru. Odată ce ajung în Jacksonville începe un haos de întîmplări care implică raufăcători, doamne frumoase, triunghiuri romantice, dependența de jocuri de noroc, crimă şi violență și care culminează cu o revoltă indiană care îi pune în pericol pe toți coloniştii. (Cinemarx)

Filmul Canyon Passage (1946) subtitrat