Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Dec 27th, 2017

Film – Căpcăunii – Les morfalous (1984)

Căpcăunii

poster Les morfalous (1984)Les morfalous, aventură, film francez apărut în anul 1984, regia Henri Verneuil.
În rolurile principale: Jean-Paul Belmondo, Michel Constantin, Marie Laforêt.

În Tunisia franceză, în timpul celui de-al doilea război mondial, un convoi al Legiunii străine franceze este însărcinat să recupereze bare de aur de șase miliarde de franci de la o bancă din El Ksour pentru a le aduce într-un loc sigur pentru guvernul francez.

Caseta film Les morfalous
Titlul original: Les morfalous
Titlul alternativ: The Vultures, Los buitres, Rufianes y tramposos, Авантюристы
Regia: Henri Verneuil
Scenariul: Michel Audiard, Pierre Siniac
Distributia: Jean-Paul Belmondo (Sergent Pierre Augagneur), Michel Constantin (Adjudant Edouard Mahuzard), Marie Laforêt (Hélène de La Roche-Fréon), Michel Creton (Légionnaire Boissier), Jacques Villeret (Brigadier Béral), François Perrot (François de La Roche-Fréon), Maurice Auzel (Légionnaire Borzik), Matthias Habich (Oberstleutnant Karl Brenner), Pierre Semmler (Hauptmann Ulrich Dieterle)
Durata: 95 minute
An: 1984
Gen: Actiune/Aventura/Comedie/Drama

Filmul – Căpcăunii
Unui batalion al Legiunii Straine i se insceneaza o capcana in care toti membri, in afara de 4 mor. Sarcina pe care ei trebuiau sa o indeplineasca era sa asigure transportul a multe lingouri de aur in spatele liniei frontului. Cei patru care scapa incep sa se lupte intre ei asemenea unor vulturi pentru a intra in posesia lor, recurgand chiar la crima.

Căpcăunii – Les morfalous (1984) subtitrat