Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 10th, 2019

Film – Capul familiei – Man of the House (1995) Chevy Chase, Farrah Fawcett

Share This
Tags

poster Man of the House (1995)Man of the House, comedie, film american, regia James Orr.
În rolurile principale: Chevy Chase, Farrah Fawcett, Jonathan Taylor Thomas.
Jack Sturges (Chevy Chase) o gaseste pe femeia visurilor lui cu care vrea sa se casatoreasca, dar fiul ei, Ben (Jonathan Taylor Thomas, vocea puiului Simba in The Lion King), e hotarat sa scape de intrus si sa spulbere norisorul roz care pare sa-i fi intunecat mamei sale ratiunea. In timpul coabitarii de proba, Jack trebuie sa ocoleasca diversele capcane intinse cu inteligenta si perseverenta de Ben si sa castige increderea pustiului..

Caseta film Man of the House
Titlul original: Man of the House
Regia: James Orr
Scenariul: James Orr, Jim Cruickshank
Distributia: Chevy Chase (Jack Sturges / Squatting Dog), Farrah Fawcett (Sandy Archer), Jonathan Taylor Thomas (Ben Archer / Little Wing), Jimmy Baker (Young Ben Archer), George Wendt (Chet Bronski / Chief Running Horse), Zachary Browne (Norman Bronski / Dark Eagle), David Shiner (Lloyd Small / Silent Thunder), Richard Portnow (Joey Renda)
Durata: 96 minute
An: 1995
Gen: Comedie

Filmul – Capul familiei
..Proba de foc este The Indian Guide Program, o tabara cu tematica in care Jack accepta sa mearga cu Ben pentru a-i face pe plac si unde Ben spera sa scape de el definitiv. Tabara devine pentru Jack un fel de ghidul supravietuitorului in relatia cu un fiu vitreg. Cu happy end, desigur.

Capul familiei – Man of the House (1995) subtitrat

Server 1
Server 2