Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 16th, 2023

Film – Cărări întortocheate – Wicker Park (2004) Josh Hartnett, Diane Kruger

Cărări întortocheate

poster Wicker Park (2004)Wicker Park, thriller romantic, film ameircan, regia Paul McGuigan.
În rolurile principale: Josh Hartnett, Diane Kruger, Matthew Lillard.

Matthew (Josh Hartnett) este încă îndrăgostit de Lisa (Diane Kruger), fata pe care a cunoscut-o cu doi ani în urmă și care a dispărut fără nicio explicație, imediat după aceea. După ce i se pare că o zărește ieșind dintr-un restaurant, Matthew pornește în căutarea ei, în speranța că va descoperi ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Caseta film Wicker Park
Titlul original: Wicker Park
Regia: Paul McGuigan
Scenariul: Brandon Boyce
Distributia: Josh Hartnett (Matt Simon), Rose Byrne (Alex Denver), Diane Kruger (Lisa Parish), Matthew Lillard (Luke Stanford), Jessica Paré (Rebecca Martin), Christopher Cousins (Daniel Ristelli)..
Durata: 114 minute
An: 2004
Gen: Drama/Mister/Romantic/Thriller

Filmul – Cărări întortocheate
Matt Simon, un tânăr director de publicitate, se întoarce la Chicago împreună cu logodnica sa Rebecca, după ce a petrecut ultimii doi ani la New York.
Se vede cu vechiul său prieten Luke în drum spre o întâlnire la un restaurant, în pregătirea unei călătorii de afaceri în China. Odată înăuntru, Matt crede că o aude pe Lisa, frumoasa dansatoare de care era îndrăgostit cu doi ani în urmă, care dispăruse peste noapte. Incapabil să se confrunte cu femeia despre care crede că ar putea fi Lisa, el renunță la călătorie și, în schimb, pornește într-o căutare obsesivă a ei, în timp ce povestea dragostei lui Matt și Lisa se desfășoară în flashback-uri.
Un card pe care femeia îl lasă la restaurant îl conduce pe Matt la un hotel, unde găsește compactul argintiu al Lisei și un articol marcat într-un ziar. Îi lasă un bilet Lisei la barul restaurantului, împrumută mașina lui Luke și îl urmărește pe bărbatul din articolul din ziar până la un apartament..

Cărări întortocheate – Wicker Park (2004) subtitrat