Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 7th, 2018

Film – Cargo (2017) Martin Freeman, Anthony Hayes

Cargo

poster Cargo (2017)Cargo, dramă thriller, film australian, regia Ben Howling și Yolanda Ramke.
În rolurile principale: Martin Freeman, Anthony Hayes, Susie Porter.
Într-o încercare disperată de a depăși o pandemie violentă, Andy și Kay s-au ascuns pe o ambarcațiune împreună cu fetița lor de un an, Rosie. Existența lor protejată este zdruncinată de un atac violent, în urma căruia Kay moare tragic, iar Andy este infectat. Rămas doar cu 48 de ore înainte de a se transforma într-una dintre creaturile cu care s-au luptat atât de mult pentru a scăpa, Andy pornește într-o călătorie riscantă pentru a găsi un nou tutore pentru copilul său..

Caseta film Cargo
Titlul original: Cargo
Regia: Ben Howling, Yolanda Ramke
Scenariul: Yolanda Ramke
Distributia: Martin Freeman (Andy Rose), Anthony Hayes (Vic Carter), Caren Pistorius (Lorraine Cassidy), David Gulpilil (Daku – Cleverman), Susie Porter (Kay Caine), Kris McQuade (Etta), Bruce R. Carter (Willie), Natasha Wanganeen (Josie), Simone Landers (Thoomi)
Durata: 105 minute
An: 2017
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Cargo
..Un trib aborigen prosper este cea mai bună șansă de supraviețuire a micuței Rosie, dar cu atitudinea lor nemiloasă față de cei afectați, ei reprezintă și o amenințare gravă. O tânără indigenă devine singura șansă a lui Andy de a trece în siguranță în această comunitate sacră. Dar, din păcate, fata nu dorește să se întoarcă la poporul ei, ea caută să-și vindece propriul tată infectat prin înapoierea sufletului său furat. Fiecare caută salvarea, dar ei trebuie să colaboreze dacă speră să o obțină.

Cargo (2017) subtitrat