Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 12th, 2018

Film – Carnavalul dezonoarei – Biyeolhan geori (2006)

Carnavalul dezonoarei

poster Biyeolhan geori (2006)Biyeolhan geori (A Dirty Carnival), acțiune, film Coreea de Sud, rgia Yoo Ha.
În rolurile principale: In-sung Jo, Ho-jin Chun, Min Namkoong.
Kim Byung-doo (Jo In-seong) este un gangster șarmant, simpatic și practic. Are în subordine niște băieți cărora încearcă să le impună sentimentul de familie unită și este la rându-i subordonat unor mari mahări cărora le rezolva problemele murdare. Întâmplător, se întâlnește cu un fost coleg de liceu care dorește să facă un film despre gangsteri, iar prin intermediul lui reușește să participe la o reuniune cu colegii de liceu..

Caseta film Biyeolhan geori
Titlul original: 비열한 거리
Regia: Yoo Ha
Scenariul: Yoo Ha
Distributia: Jo In-sung (Kim Byung-doo), Namkoong Min (Min-ho), Chun Ho-jin (President Hwang), Lee Bo-young (Hyun-joo), Yoon Je-moon (Sang-chul), Jin Goo (Jong-soo)
Durata: 141 minute
An: 2006
Gen: Actiune/Crima/Drama

Filmul – Carnavalul dezonoarei
..Acolo o întâlnește pe ea, prima și marea lui iubire. Aceasta revedere îl face să-și dorească să renunțe la viața de gangster pentru o existență de familist, însă se reîndrăgostește în cel mai prost moment posibil, deoarece șeful său îi încredințează o misiune care ar fi trebuit să-l scape definitiv de sărăcie. Pus în dilemă, Byung-doo se vede în situația de a alerga după doi iepuri și de a risca să nu prindă niciunul, când un lucru cu totul neașteptat se întâmplă.

Biyeolhan geori (2006) subtitrat

Server 1
Server 2