Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 22nd, 2018

Film – Cartelul ucigaş – Close Range (2015) Scott Adkins, Nick Chinlund

Cartelul ucigaş

poster Close Range (2015)Close Range, acțiune crimă, film american, regia Isaac Florentine.
În rolurile principale: Scott Adkins, Nick Chinlund, Jake La Botz.
Recent sosit in Mexic, fostul soldat Colton MacReady este nevoit sa se infiltreze in Cartelul Antibalas pentru a o salva pe nepoata sa Hailey, rapita in urma cu ceva vreme. Dupa ce reuseste sa o elibereze, intra fara voia sa in posesia unui flash drive ce se dovedeste a fi vital pentru cartel..

Caseta film Close Range
Titlul original: Close Range
Regia: Isaac Florentine
Scenariul: Shane Dax Taylor, Chad Law
Distributia: Scott Adkins (Colton MacReady), Javad Ranezani, Nick Chinlund (Sheriff Jasper Calloway), Jake La Botz (Walt Reynolds), Tony Perez (Fernando Garcia), Scott Evans (Deputy Logan), Randy Hall (Deputy Wyatt), Umar Khan (Sesma), Caitlin Keats (Angela Reynolds), Madison Lawlor (Hailey Reynolds), Julien Cesario (Ignacio), Jimmy Chhiu (Zavala), Ray Diaz (Victor Garcia), Robert Dill (Reina)..
Durata: 80 minute
An: 2015
Gen: Actiune/Crima

Filmul – Cartelul ucigaş
..Liderul cartelului, Fernando “El Jefe” Garcia, vrea acest flash drive cu orice pret si nu se va da in laturi de la nimic pentru a pune mana pe el. A aflat ca Hailey este fiica lui Walt Reynolds, cel care a tradat cartelul in trecut. Ajuns acasa, misiunea lui Colton este de a-si duce sora, pe Angela si nepoata departe de haos. Insa, la scurt timp, membrii cartelului descopera ascunzatoarea celor doua si sunt decisi sa le elimine.

Cartelul ucigaş – Close Range (2015) subtitrat