Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 14th, 2023

Film – Casa de la margine parcului – La casa sperduta nel parco (1980)

Casa de la margine parcului

poster La casa sperduta nel parco (1980)La casa sperduta nel parco aka House on the Edge of the Park, exploatare sexuală, horror, film italian, regia Ruggero Deodato.
In rolurile principale: David A. Hess, Annie Belle, Christian Borromeo.

Filmului i s-a refuzat un certificat de cinema din Regatul Unit de către BBFC în 1981 și mai târziu a fost catalogat ca un videoclip oficial urât. În cele din urmă, a fost aprobat pentru lansare video în 2002, după 11 minute și 43 de secunde de tăieturi uimitoare care au eliminat în mare parte scenele de viol și atac și au editat puternic lovitura cu brici a lui Cindy, scena crimă de început și fotografiile cu capul lui Tony fiind lovită de un masa.
Lansarea SUA Media-Blasters este complet netăiată la 91 de minute.

Caseta film La casa sperduta nel parco (1980)
Titlul original: La casa sperduta nel parco
Regia: Ruggero Deodato
Scenariul: Gianfranco Clerici, Vincenzo Mannino
Distributia: David A. Hess (Alex), Annie Belle (Lisa), Christian Borromeo (Tom), Giovanni Lombardo Radice (Ricky), Marie Claude Joseph (Glenda), Gabriele Di Giulio (Howard), Brigitte Petronio (Cindy), Karoline Mardeck (Susan), Lorraine De Selle (Gloria)
Durata: 91 minute
An: 1980
Gen: Horror/Thriller

poster 2 La casa sperduta nel parco (1980)

 

Filmul – Casa de la margine parcului
Alex este un criminal în serie care conduce noaptea prin New York, când observă o tânără, Susan, conducând alături de el. El o urmărește într-un parc din apropiere, unde o violează înainte de a o sugruma până la moarte. Apoi îi ia medalionul ca trofeu.
Ceva mai târziu, Alex și prietenul său Ricky închid garajul subteran unde lucrează amândoi, plănuind să meargă la o discotecă locală. Înainte să poată pleca, un Cadillac oprește cu un cuplu tânăr și bine îmbrăcat, Tom și prietena lui Lisa, care cer ajutor cu mașina lor. Alex refuză să-i ajute, spunând că garajul este închis, dar Ricky lent la minte decide să ajute și rezolvă cu ușurință problema..
(criminal in serie, cruzime, violenta sexuala, nuditate frontala feminina, viol si razbunare, agresiune sexuală, pradator sexual)

La casa sperduta nel parco (1980)