Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 19th, 2019

Film – Casa de lângă lac – The Lake House (2006) Keanu Reeves, Sandra Bullock, Christopher Plummer

poster The Lake House (2006)The Lake House, dramă romantică, film american, regia Alejandro Agresti.
În rolurile principale: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Christopher Plummer.
Simtind ca este timpul pentru o schimbare in viata sa, Dr. Kate Foster (SANDRA BULLOCK) paraseste Illinois-ul unde si-a incheiat rezidentiatul si se angajeaza la aglomeratul spital din Chicago. Unicul lucru de care ii pare rau ca il lasa in urma este frumoasa casa pe care ea a inchiriat-o – un refugiu proiectat artistic si cu mult spatiu, cu ferestre largi care ofereau privelistea unui lac placid. Este un loc in care se simtea in largul sau..

Caseta film The Lake House
Titlul original: The Lake House
Regia: Alejandro Agresti
Scenariul: David Auburn
Distributia: Keanu Reeves (Alex Wyler), Sandra Bullock (Kate Forster), Christopher Plummer (Simon J. Wyler), Ebon Moss-Bachrach (Henry Wyler), Shohreh Aghdashloo (Dr. Anna Klyczynski), Dylan Walsh (Morgan Price), Willeke van Ammelrooy (Mrs. Forster), Lynn Collins (Mona)
Durata: 105 minute
An: 2006
Gen: Drama/Fantezie/Romantic

Filmul – Casa de lângă lac
..Dar cand urmatorul chirias soseste, el observa ceve cu totul diferit. Alex Wyler (KEANU REEVES), un arhitect talentat dat frustrat care lucreaza la un santier de constructii din apropiere, gaseste casa de langa lac foarte rau neglijata, prafuita, murdara si cu buruieni. Si nicaieri nici un semn de urme de labe de animal.
Casa are o insemnatate speciala pentru Alex. Intr-un moment fericit casa a fost construita de catre tatalui sau (CHRISTOPHER PLUMMER), un arhitect renumit care a permis ca recunoasterea sa profesionala sa creasca pe socoteala vietii sale familiale.

Casa de lângă lac – The Lake House (2006) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3