Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 9th, 2019

Film – Casa de vis – Dream House (2011)

poster Dream House (2011)Dream House, thriller psihologic, film american, regia Jim Sheridan.
În rolurile principale: Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts, Marton Csokas.
O familie se mută într-o casă despre care nu au idee că acolo avuseseră loc cu ceva timp înainte crime înfiorătoare. La puțin timp de la mutarea în casa la care visaseră de multă vreme, membrii familiei descoperă cu oroare că ei au devenit următoarele ținte ale ucigașului care distrusese și familia ce deținuse înainte casa..

Caseta film Dream House
Titlul original: Dream House
Regia: Jim Sheridan
Scenariul: David Loucka
Distributia: Daniel Craig (Will Atenton / Peter Ward), Rachel Weisz (Elizabeth ‘Libby’ Atenton), Claire Geare (Katherine ‘Dee Dee’ Atenton), Taylor Geare (Beatrice ‘Trish’ Atenton), Naomi Watts (Ann Patterson), Marton Csokas (Jack Patterson), Rachel G. Fox (Chloe Patterson), Elias Koteas (Boyce), Jane Alexander (Dr. Fran Greeley), Brian Murray (Dr. Medlin)
Durata: 92 minute
An: 2011
Gen: Drama/Mister/Thriller

Filmul – Casa de vis
..Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care își lasă slujba din New York pentru a se muta împreună cu soția sa, Libby (Rachel Weisz) și cu cele două fetițe ale sale într-un orășel izolat din New England. Dar nici nu apucă să se instaleze bine în noua lor viață, cînd descoperă îngroziți că noul lor cămin a fost scena crimei pentru o mamă și copiii ei. Întregul oraș e convins că vinovat e soțul care le-a supraviețuit.

Casa de vis – Dream House (2011) subtitrat

Server 1
Server 2