Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 21st, 2019

Film – Casa pe care Jack a construit-o – The House That Jack Built (2018) Lars von Trier

poster The House That Jack Built (2018)The House That Jack Built, horror psihologic, regia Lars von Trier.
În rolurile principale: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman.

Caseta film The House That Jack Built
Titlul original: The House That Jack Built
Regia: Lars von Trier
Scenariul: Lars von Trier
Distributia: Matt Dillon (Jack), Emil Tholstrup (Young Jack), Bruno Ganz (Verge), Uma Thurman (Lady 1), Siobhan Fallon Hogan (Claire Miller – Lady 2), Sofie Gråbøl (Lady 3), Riley Keough (Jacqueline – “Simple”), Jeremy Davies (Al), Jack McKenzie (Sonny), Mathias Hjelm (Glenn), Edward Speleers (Ed – Police Officer 2), Marijana Jankovic (Kelly Miller – Female Student)..
Durata: 155 minute
An: 2018
Gen: Crima/Drama/Horror

Filmul – Casa pe care Jack a construit-o
Odată cu primele crime pe care le-a comis în anii ’70 în America, Jack a făcut primul pas pentru a deveni un sofisticat criminal în serie. Dispunând de o inteligență cu mult peste medie, Jack este conștient de starea în care se află și anomaliile pe care aceasta le generează, însă preferă să-și discute problemele și frământările interioare doar cu Verge, căruia îi mărturisește că pentru el, fiecare crimă este o operă de artă în sine. Însă pe măsură ce intervenția poliției devine inevitabilă, Jack începe să își asume riscuri tot mai mari, în încercarea sa de a crea o operă de artă supremă.

Casa pe care Jack a construit-o – The House That Jack Built (2018) subtitrat

Server 1
Server 2