Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 3rd, 2018

Film – Cască ochii că o-ncurci – Double Take (2001) Eddie Griffin, Orlando Jones

Cască ochii că o-ncurci

poster Double Take (2001)Double Take, acțiune comedie, film american, regia George Gallo.
În rolurile principale: Eddie Griffin, Orlando Jones, Gary Grubbs.
Comedie cu actiune si umor la cote maxime: “Cascã ochii sau o-ncurci”. Filmul îl surprinde pe investitorul bancar de succes, Daryl Chase – (Orlando Jones), pus dintr-o datã pe fugã si nevoit sã-si schimbe identitatea cu aceea a unui hot mãrunt, Freddy Tiffany – (Eddie Griffin). Pînã acum, Daryl ducea o viatã lipsitã de griji..

Caseta film Double Take
Titlul original: Double Take
Regia: George Gallo
Scenariul: Graham Greene
Distributia: Eddie Griffin (Freddy Tiffany), Orlando Jones (Daryl Chase), Gary Grubbs (Timothy Jarret McReady), Edward Herrmann (Charles Allsworth), Garcelle Beauvais (Chloe), Andrea Navedo (Maque Sanchez), Shawn Elliott (Minty Gutirrez), Sterling Macer Jr. (Agent Gradney), Benny Nieves (Agent Martinez), Daniel Roebuck (Agent Norville), Vivica A. Fox (Shari)
Durata: 91 minute
An: 2001
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Cască ochii că o-ncurci
..Totul este întors cu susul în jos, cînd eroul este acuzat pe nedrept de spãlarea a milioane de dolari pentru un Cartel mexican de droguri. Cãutat de FBI si fãrã alternativã fuge peste granitã pentru a gãsi un om care sã îndepãrteze orice bãnuieli. Ridicolul si haosul apar cînd descoperã îngrozit cã noul aliat, Freddy, se aflã undeva, mai sus decît el pe lista “Celor mai cãutati criminali a FBI”. Daryl este în dublu impas cauzat de o triplã amenintare: are douã nume, fuge de cartel, de lege si de un mic cîine.

Cască ochii că o-ncurci – Double Take (2001) subtitrat