Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Oct 1st, 2018

Film – Castelul din nori s-a sfărâmat – Luftslottet som sprängdes (2009) Noomi Rapace, Michael Nyqvist

Castelul din nori s-a sfărâmat

poster The Girl Who Kicked the Hornet's Nest (2009)Luftslottet som sprängdes (The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest), dramă, film suedez, regia Daniel Alfredson.
În rolurile principale: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre.
Bazat pe ultimul volum al trilogiei “Millennium” a jurnalistului suedez Stieg Larsson, filmul “Luftslottet som sprängdes” urmărește tentativa lui Lisbeth Salander de a-și demonstra nevinovăția în sala de judecată și de a demasca oficialii corupți din instituțiile guvernamentale din Stockholm, care nu îi protejează pe inocenți de abuzuri și violențe..

Caseta film Luftslottet som sprängdes
Titlul original: Luftslottet som sprängdes
Regia: Daniel Alfredson
Scenariul: Ulf Rydberg, Jonas Frykberg
Distributia: Noomi Rapace (Lisbeth Salander), Tehilla Blad (young Lisbeth Salander), Michael Nyqvist (Mikael Blomkvist), Lena Endre (Erika Berger, editor of Millennium), Annika Hallin (Annika Giannini), Sofia Ledarp (Malin Eriksson), Jacob Ericksson (Christer Malm, photographer of Millennium), Georgi Staykov (Alexander Zalachenko – “Zala”), Aksel Morisse (Dr. Jonasson), Niklas Hjulström (Prosecutor Ekström), Micke Spreitz (Ronald Niedermann), Anders Ahlbom (Dr. Peter Teleborian), Hans Alfredson (Evert Gullberg)..
Durata: 147 minute
An: 2009
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Castelul din nori s-a sfărâmat
..Lisbeth este internată în spital în stare gravă după ce tatăl ei, Alaxander Zalachenko (un fost agent KGB a cărui afacere cu trafic de carne vie este acoperită de corupții din serviciile secrete suedeze) a încercat să o îngroape de vie. Zăcând în salonul de terapie intensivă cu un glonț în cap, sub strictă supraveghere întrucat este acuzată de trei crime și o tentativă de omor, Lisbeth Salander nu știe că tatăl ei este internat în același spital din pricina rănilor provocate chiar de ea.
Pentru a o determina să tacă, Guvernul suedez convinge un procuror să obțină un ordin judecătoresc prin care să o trimită pe tânără la un ospiciu, singurii oameni pe care se poate bizui Lisbeth fiind jurnalistul Mikael Blomkvist și un doctor care nu crede zvonurile potrivit cărora fata ar fi o lesbiană satanistă.

Castelul din nori s-a sfărâmat – Luftslottet som sprängdes (2009) subtitrat