Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 25th, 2020

Film – Caut prieten pentru sfârșitul lumii – Seeking a Friend for the End of the World (2012)

poster Seeking a Friend for the End of the World (2012)Seeking a Friend for the End of the World, comedie romantică, film american, regia Lorene Scafaria.
În rolurile principale: Steve Carell, Keira Knightley, William Petersen.

Un asterioid gigantic este în drum spre Pâmânt, iar încercările de a evita dezastrul au eșuat. În același timp, căsnicia lui Dodge (interpretat de Steve Carrel, actor premiat cu un Glob de Aur), personajul principal, un vânzător de polițe de asigurări blajin, eșuează și ea: atunci când află că sfârșitul lumii sosește peste fix 21 de zile, soția lui îl părăsește pe loc..

Caseta film Seeking a Friend for the End of the World
Titlul original: Seeking a Friend for the End of the World
Regia: Lorene Scafaria
Scenariul: Lorene Scafaria
Distributia: Steve Carell (Dodge Petersen), Keira Knightley (Penelope “Penny” Lockhart), William Petersen (Glenn), Melanie Lynskey (Karen Amalfi), Adam Brody (Owen), Tonita Castro (Elsa), Mark Moses (Anchorman), Derek Luke (Alan Speck), Connie Britton (Diane), Patton Oswalt (Roache), Rob Corddry (Warren), Rob Huebel (Jeremy), Gillian Jacobs (Katie), T.J. Miller (Darcy)..
Durata: 101 minute
An: 2012
Gen: Aventura/Comedie/Drama/Romantic/SF

Filmul – Caut prieten pentru sfârșitul lumii
..Dodge este un introvertit care a respectat mereu convențiile societății, dar vecina sa, Penny (interpretata de Keira Knightley) este o persoană expansivă, care nu a ținut cont niciodată de normele sociale. Cei doi se întâlnesc atunci când Penny îi aduce lui Dodge o scrisoare rătăcită de la Olivia, iubita lui din liceu și dragostea vieții lui.

În momentul în care o revoltă izbucnește în clădirea în care cei doi locuiesc, aceștia decid să evadeze împreună, dar cu destinații diferite: Penny pornește spre Anglia pentru a-și petrece ultimele zile cu familia, iar Dodge pleacă în căutarea Oliviei.

Caut prieten pentru sfârșitul lumii – Seeking a Friend for the End of the World (2012)

Server 1
Server 2