Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 15th, 2019

Film – Căutarea – The Search (2014) Berenice Bejo, Annette Bening

poster The Search (2014)The Search, dramă război, coproducție Franța / Georgia, regia Michel Hazanavicius.
În rolurile principale: Bérénice Bejo, Annette Bening, Maksim Emelyanov.

The Search / Căutarea spune povestea a patru personaje prinse în recentul război din Cecenia anului 1999. Patru vieți din planuri total diferite sunt aduse la un loc de o spectaculoasă întorsătură a destinului.
Văzându-și părinții omorâți de soldații ruși pe ulița din sat, un băiețel cecen fuge și se alătură valului de refugiați. Astfel, ajunge să o întâlnească pe Carole, șefa misiunii EU în regiune și, cu ajutorul ei, să-și reia încet încet viața..

Caseta film The Search
Titlul original: The Search
Regia: Michel Hazanavicius
Scenariul: Michel Hazanavicius
Distributia: Bérénice Bejo (Carole), Annette Bening (Helen), Maksim Emelyanov (Kolia), Abdul Khalim Mamutsiev (Hadji), Zukhra Duishvili (Raïssa), Lela Bagakashvili (Elina), Yuriy Tsurilo (The Colonel), Anton Dolgov (Soldier), Mamuka Matchitidze (Father), Rusudan Pareulidze (Mother)
Durata: 160 minute
An: 2014
Gen: Drama/Razboi

Filmul – Căutarea
..În tot acest timp, sora sa mai mare, care a supraviețuit miraculos masacrului, își caută fratele printre miile de refugiați ceceni. Al patrulea personaj este Kolia, un tânăr recrut din armata rusă în vârstă de numai 20 de ani, care este complet depășit și, ulterior, complet transformat de război.

Căutarea – The Search (2014) subtitrat

Server 1
Server 2