Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 20th, 2019

Film – Cea mai asasinată femeie din lume – The Most Assassinated Woman in the World (2018)

poster The Most Assassinated Woman in the World (2018)La femme la plus assassinée du monde (The Most Assassinated Woman in the World), dramă mister, film francez, regia Franck Ribière.
În rolurile principale:
La începutul anilor 1930, Paula Maxa este una dintre cele mai importante actrițe la Teatrul Grand Guignol din Paris.
Maxa este auto-definită ca “cea mai asasinată femeie din lume”, devenind faimoasa pentru că a fost ucisa violent pe scenă de peste 10 000 de ori.
Directorul de teatru de la Grand Guignol este cunoscut pentru poveștile lui groaznice și efecte speciale realiste, care îi lasă pe spectatori șocați și uneori dezgustați.
Jurnalistul “Jean” de la “Le Petit Journal” are sarcina de a scrie o critică a performanțelor lui Maxa.
Soseste intr-o seara la teatru si o cauta Maxa dupa spectacolul ei.
Pe drumul spre cabina ei, îi este dat un buchet de flori de către unul dintre colegii ei pentru al i-l oferi lui Maxa, aparent în numele unuia dintre admiratorii ei..

Caseta film La femme la plus assassinée du monde
Titlul original: La femme la plus assassinée du monde
Regia: Franck Ribière
Scenariul: James Charkow, Vérane Frédiani
Distributia: Anna Mouglalis (Paula), Niels Schneider (Jean), Eric Godon (Georges), Sissi Duparc (Rose), André Wilms (Eugène), Michel Fau (André), Constance Dollé (Violette), Jean-Michel Balthazar (Paul), Michel Ferracci (Dominique), Renaud Rutten (Louis), Jean-Jacques Rausin (Alexandre), Christian Crahay (Dupuis), Vérane Frédiani (Sylviane), Bruno Blairet (Roger)
Durata: 102 minute
An: 2018
Gen: Biografic/Drama/Mister

Filmul – Cea mai asasinată femeie din lume
..Când ajunge în vestiar, Maxa observă florile și îi cere să le arunce.
Cei doi sunt intrigați unul de celălalt, ambeii observând că nu sunt ceea ce se așteaptă de la un jurnalist sau actriță tipica.
Dupa ce Maxa pleaca pentru urmatoarea ei interpretare, Jean incepe sa se uite in jurul salonului si citeste biletul atasat de florile pe care le-a adus, ceea ce ii exprima dragostea admiratorilor pentru performantele ei pe scena, in special moartea ei si cum nu pot astepta sa fie ucisa în viața reală.
Jean citește că nota este de la J.

Cea mai asasinată femeie din lume – La femme la plus assassinée du monde (2018) subtitrat

Server 1
Server 2