Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 3rd, 2021

Film – Cealaltă femeie – The Other Woman (2009) Natalie Portman

Share This
Tags

poster The Other Woman (2009)Love and Other Impossible Pursuits (The Other Woman), dramă, film american, regia Don Roos.
În rolurile principale: Natalie Portman, Scott Cohen, Charlie Tahan, Lauren Ambrose.

Bazat pe romanul omonim al autoarei Ayelet Waldman, filmul urmărește o tânără avocată pe nume Emilia Greenleaf, care se îndrăgostește la locul de muncă de seniorul partener Jack Woolf și îl determină pe acesta să divorțeze de soția lui, Carolyne, și să se căsătorească cu ea. Numai că proaspătul soț are un copil rezultat din primul mariaj: un băiețel inteligent, egoist, nevrotic și precoce, în vârstă de 5 ani, pe nume William..

Caseta film The Other Woman
Titlul original: Love and Other Impossible Pursuits
Regia: Don Roos
Scenariul: Don Roos
Distributia: Natalie Portman (Emilia Greenleaf), Lisa Kudrow (Dr. Carolyn Soule), Scott Cohen (Jack Woolf), Charlie Tahan (William Woolf), Lauren Ambrose (Mindy), Kendra Kassebaum (Sharlene), Daisy Tahan (Emma), Anthony Rapp (Simon), Elizabeth Marvel (Pia), Debra Monk (Laura), Maria Dizzia (Jamie Brennan), Mona Lerche (Sonia), Mary Joy (Marilyn)
Durata: 102 minute
An: 2009
Gen: Drama

Filmul – Cealalta femeie
..După ce fiica ei Isabel îi moare în brațe la o zi după naștere, Emilia Greenleaf traversează o perioadă neagră, fiind atât de copleșită de suferință și sentimente de vinovăție încât este pe punctul de a-și pierde soțul și familia. Cu ajutorul lui William, pe care îl ia în fiecare miercuri de la grădiniță și care inițial i se pare nesuferit și agasant întrucât se erijează într-un purtător de cuvânt al mamei sale, Emilia înțelege adevărata semnificație a cuvântului “familie” și faptul că secretul salvării casniciei ei stă în construirea unei relații armonioase cu fiul vitreg.

The Other Woman (2009)