Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 25th, 2018

Film – Cecul sau viața – Paycheck (2003) Ben Affleck, Aaron Eckhart

Cecul sau viața

poster Paycheck (2003)Paycheck, acțiune SF, film american, regia John Woo.
În rolurile principale: Ben Affleck, Aaron Eckhart, Colm Feore.
Michael Jennings (Ben Affleck) este vanat dar nu stie de ce. El este un fel de geniu in high tech si lucreaza pentru diverse companii care il folosesc la proiecte speciale si secrete. Bine platit pentru munca lui, se asteapta la un salariu cu 8 cifre pentru ultimul proiect la care a lucrat peste 3 ani..

Caseta film Paycheck
Titlul original: Paycheck
Regia: John Woo
Scenariul: Dean Georgaris
Distributia: Ben Affleck (Michael Jennings, reverse engineer), Aaron Eckhart (James Rethrick, billionaire CEO), Colm Feore (John Wolfe, Rethrick’s right-hand man), Peter Friedman (Attorney General Brown), Paul Giamatti (Shorty, Jennings’s friend), Michael C. Hall (Special Agent Klein), Ivana Miličević (Maya, the double for Rachel), Kathryn Morris (Rita Dune), Joe Morton (Special Agent Dodge), Uma Thurman (Dr. Rachel Porter)
Durata: 119 minute
An: 2003
Gen: Actiune/Mister/SF

Filmul – Cecul sau viața
..Dar in loc sa primeasca cecul asteptat primeste un plic cu obiecte disparate si i se spune ca de fapt a fost de acord sa renunte la suma ce i se cuvenea. Cu memoria stearsa Jennings nu gaseste metoda de a se apara pana cand descopera ca obiectele primite sunt legate de trecutul sau.
Acum cu ajutorul lui Rachel (Uma Thurman) femeia cu care a lucrat si pe care o iubeste de trei ani, Jennings intra intr-o cursa contratimp pentru a asambla un puzzle care este viata sa, inainte ca cei ce l-au angajat ultima oara sa-l omoare.

Cecul sau viața – Paycheck (2003) subtitrat

Server 1

Server 2

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.