Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Dec 22nd, 2019

Film – Cei doi papi – The Two Popes (2019) Jonathan Pryce, Anthony Hopkins

poster The Two Popes (2019)The Two Popes, dramă biografică, regia Fernando Meirelles.
În rolurile principale: Jonathan Pryce, Anthony Hopkins, Juan Minujín.
Fernando Meirelles, regizorul „City of God”, nominalizat la premiile Oscar și scenaristul Anthony McCarten, nominalizat de trei ori la Premiile Academiei Americane, aduc această poveste profundă a uneia dintre cele mai dramatice tranziții de putere din ultimii 2000 de ani. Frustrat în legătură cu direcția în care merge biserica, Cardinalul Bergoglio (Jonathan Pryce) cere Papei Benedict (Anthony Hopkins) permisiunea de a se retrage în 2012..

Caseta film The Two Popes
Titlul original: The Two Popes
Regia: Fernando Meirelles
Scenariul: Anthony McCarten
Distributia: Jonathan Pryce (Cardinal Jorge Mario Bergoglio, the future Pope Francis), Juan Minujín (Young Jorge Mario Bergoglio), Anthony Hopkins (Pope Benedict XVI), Sidney Cole (Cardinal Peter Turkson), Lisandro Fiks (Father Franz Jalics), Thomas D. Williams (The American Journalist), Maria Ucedo (Esther Ballestrino), Emma Bonino (herself)
Durata: 125 minute
An: 2019
Gen: Biografic/Comedie/Drama

Filmul – Cei doi papi
..Cu toate acestea, deși se va confrunta cu scandaluri și nesiguranțe, Papa Benedict propune o întâlnire cu cel mai dur critic al său și viitorul succesor al Romei pentru a-i dezvălui un secret care va zgudui Biserica Catolică din temelii. În spatele zidurilor Vaticanului, începe lupta între tradiție și progres, vină și iertare, iar acești doi bărbați complet diferiți discută elemente din trecuturile lor, cu scopul de a găsi un teren comun și de a construi un viitor pentru milioane de credincioși din toată lumea. Inspirat de evenimente reale.

Cei doi papi – The Two Popes (2019)

Server 1
Server 2

About the Author