Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Aug 23rd, 2018

Film – Cei mai frumoși ani – The Way We Were (1973) Robert Redford, Barbra Streisand

Cei mai frumoși ani

poster The Way We Were (1973)The Way We Were, dramă romantică, film american, regia Sydney Pollack; 2 premii şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.
În rolurile principale: Barbra Streisand, Robert Redford.
Actiunea filmului se desfasoara in trei perioade: anii 30 (la universitate), dupa 10 ani si apoi anii ’60. Katie este inteligenta si implicata, are idei clare despre ceea ce inseamna o lume mai buna si lupta pentru aceste idei fara sa se ascunda, intr-un loc in care nimeni aproape nu gandeste ca ea. Este serioasa, chiar prea serioasa si de aceea nici nu este in luata in seama de baieti iar acest lucru pare ca nu o afecteaza. Totusi, se indragosteste de Habel, un baiat frumos, aparent superficial, caruia ii place sa-si traiasca viata fara sa-si faca probleme sau fara sa se complice. Habel are un talent exceptional la scris si o admira pentru tenacitatea, forta si implicarea ei, dar de pe margine.

Caseta film The Way We Were
Titlul original: The Way We Were
Titlul alternativ: Nuestros años felices / Tal como éramos / Nos plus belles années / Come eravamo / Какими мы были
Regia: Sydney Pollack
Scenariul: Arthur Laurents
Distributia: Barbra Streisand (Katie Morosky), Robert Redford (Hubbell Gardiner), Bradford Dillman (J.J.), Lois Chiles (Carol Ann), Patrick O’Neal (George Bissinger), Viveca Lindfors (Paula Reisner), Allyn Ann McLerie (Rhea Edwards), Murray Hamilton (Brooks Carpenter), Herb Edelman (Bill Verso), Diana Ewing (Vicki Bissinger), Sally Kirkland (Pony Dunbar), George Gaynes (El Morocco Captain), James Woods (Frankie McVeigh), Susan Blakely (Judianne)
Durata: 118 minute
An: 1973
Gen: Drama/Romantic

Premiile filmului The Way We Were (1973)
Premii Oscar 1974: Cel mai bun cantec original; Cea mai buna coloana sonora (drama) – Marvin Hamlisch.
Premii Globul de Aur 1974: Globul de Aur pentru cel mai bun cantec original.

Filmul – Cei mai frumoși ani
Povestea de dragoste dintre personajele interpretate de Barbra Streisand și Robert Redford este una cu năbădăi. Ei se îndrăgostesc, se despart, se împacă…. Ea este inteligentă, serioasă și implicată. El este un băiat frumos, aparent superficial, căruia îi place să își trăiască viața fără prea multe griji.

Cei mai frumoși ani – The Way We Were (1973) subtitrat