Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 6th, 2022

Film – Cei Nouă – Nine Men (1943)

Cei Nouă

poster Nine Men (1943)Nine Men, război, film Marea Britanie, regia Harry Watt.
In rolurile principale: Jack Lambert, Gordon Jackson, Frederick Piper.

Caseta film Nine Men (1943)
Titlul original: Nine Men
Regia: Harry Watt
Scenariul: Harry Watt
Distributia: Jack Lambert (Sergeant Jack Watson), Gordon Jackson (The Young’un), Frederick Piper (‘Banger’ Hill), Grant Sutherland (Jock Scott), Bill Blewitt (Bill Parker), Eric Micklewood (‘Bookie’ Lee), John Varley (‘Dusty’ Johnstone), Jack Horsman (Joe Harvey), Richard Wilkinson (2nd Lieutenant Crawford), Giulio Finzi (Italian mechanic), Fred Griffiths (Base sergeant)
Durata: 68 minute
An: 1943
Gen: Razboi

Filmul – Cei Noua
Într-o cameră de cazarmă de la un teren de antrenament de luptă din Anglia, un pluton de recruți se plâng de bășici și sunt nerăbdători să intre în acțiune cu inamicul. Sergentul Jack Watson le spune că mai au nevoie de puțin în plus pentru a avea succes în luptă, pe care o ilustrează cu o poveste din experiența sa în campania Western Desert.
Povestea lui este apoi prezentată în flashback. Locotenentul Crawford, sergentul Watson și cei șapte oameni sub comanda lor călătoresc prin deșertul libian într-un convoi aliat, când camionul lor rămâne blocat în nisip și convoiul merge mai departe fără ei..

Click aici pentru toate filmele despre Al Doilea Razboi Mondial la magazinweb.net

Nine Men (1943)