Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 4th, 2019

Film – Cer și pământ – Heaven & Earth (1993) Hiep Thi Le, Tommy Lee Jones

poster Heaven & Earth (1993)Heaven & Earth, biografic război, film american, regia Oliver Stone.
În rolurile principale: Hiep Thi Le, Tommy Lee Jones, Haing S. Ngor.
Acest film completeaza “trilogia vietnameza” a lui Oliver Stone din care mai fac parte “Nascut pe 4 iulie” si “Plutonul”. Actiunea filmului se petrece in anii ’50, intr-un oras vietnamez avand ca figura centrala o fata de la tara, Le Ly, care munceste pentru a-si ajuta parintii. Pacea idilica a orasului este tulburata atunci cand trupele americane si cele vietnameze se angajeaza intr-o lupta sangeroasa ale carei victime sunt locuitorii satului..

Caseta film Heaven & Earth
Titlul original: Heaven & Earth
Regia: Oliver Stone
Scenariul: Oliver Stone
Distributia: Tommy Lee Jones (Steve Butler), Joan Chen (Mama), Haing S. Ngor (Papa), Hiep Thi Le (Le Ly), Thuan K. Nguyen (Uncle Luc), Dustin Nguyen (Sau), Vinh Dang (Bon), Mai Le Ho (Hai), Dale Dye (Larry), Debbie Reynolds (Eugenia), Conchata Ferrell (Bernice)
Durata: 141 minute
An: 1993
Gen: Actiune/Biografic/Drama/Razboi

Filmul – Cer si pamant
.. Le Ly, torturata si violata, paraseste orasul pentru a incepe o viata de prostituata la Saigon. Aici il intalneste pe Steve Butler, un american cumsecade dar singur, care isi doreste o sotie de origine orientala. Cei doi se casatoresc si se intorc in Statele Unite, unde se confrunta cu dispretul familiei si incapacitatea de adaptare la viata traita fara razboi.

Cer și pământ – Heaven & Earth (1993) subtitrat

Server 1
Server 2