Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 7th, 2018

Film – Cerberii – The Gatekeepers (2012) Ami Ayalon, Avi Dichter, Yuval Diskin

Cerberii

poster The Gatekeepers (2012)The Gatekeepers, documentar, coproducție Israel / Franța / Belgia / Germania, regia Dror Moreh; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Ami Ayalon, Avi Dichter, Yuval Diskin.

Regizorul Moreh a explicat în interviuri că a fost inspirat să facă filmul după vizionarea documentarului premiat cu Oscar “The Fog of War” de Errol Morris. Tocmai după ce a finalizat un film despre fostul prim-ministru Ariel Sharon, a ajuns să-și dea seama rolul decisiv pe care Shin Bet l-a jucat din umbră în ultimii patruzeci de ani.

Caseta film The Gatekeepers
Titlul original: The Gatekeepers
Regia: Dror Moreh
Scenariul: N/A
Distributia: Ami Ayalon, Avi Dichter, Yuval Diskin, Carmi Gillon, Yaakov Peri, Avraham Shalom..
Durata: 101 minute
An: 2012
Gen: Documentar/Istoric/Razboi

Filmul – Cerberii
Documentar amplu format din interviuri cu toți foștii șefi, aflați încă în viață, ai Shin Bet, agenția de securitate israeliană despre a cărei membri și activitate nu se știe mai nimic, informațiile fiind secret de stat.
Shin Bet e Agenţia care se ocupă cu apărarea Israelului împotriva terorismului, spionajului şi a divulgării secretelor de stat. De la Războiul de Şase Zile din 1967, a fost în fruntea operaţiunilor de spionaj israeliene din Teritoriile
ocupate: West Bank şi Gaza. Şeful Shin Bet e printre putinii implicaţi în toate deciziile privind securitatea naţională.
Sunt singurii membri ai organizaţiei ale căror identităţi sunt ştiute de publicul larg.

Cerberii – The Gatekeepers (2012) subtitrat