Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 13th, 2023

Film – Cerul de la miezul nopții – The Midnight Sky (2020)

Cerul de la miezul nopții

poster The Midnight Sky (2020)The Midnight Sky, S.F., film american, regia George Clooney.
In rolurile principale: George Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo.

Caseta film The Midnight Sky (2020)
Titlul original: The Midnight Sky
Regia: George Clooney
Scenariul: Mark L. Smith
Distributia: George Clooney (Augustine), Felicity Jones (Sully), David Oyelowo (Adewole), Tiffany Boone (Maya), Demián Bichir (Sanchez), Kyle Chandler (Mitchell), Caoilinn Springall (Iris), Sophie Rundle (Jean), Ethan Peck (younger Augustine)
Durata: 118 minute
An: 2020
Gen: Aventura/Drama/SF

Filmul – Cerul de la miezul nopții
Academicianul izolat Augustine Lofthouse și-a dedicat viața găsirii de planete locuibile, astfel încât omenirea să se poată extinde. O întâlnește pe Jean Sullivan după ce a făcut o prezentare la o gală și formează o relație romantică. Dar ea îl părăsește din cauza obsesiei sale de muncă și a incapacității de a se lega cu ceilalți. Câțiva ani mai târziu, când Lofthouse o întâlnește din nou pe Jean, ea îi povestește despre fiica lor, pe care el alege să nu o întâlnească.

Treizeci de ani mai târziu, în 2049, cea mai mare parte a populației Pământului a fost distrusă și a lăsat suprafața contaminată cu radiații ionizante. Lofthouse este singura persoană care locuiește într-o mare bază arctică. Un flashback recent îl arată că refuză să se alăture evacuării, știind că nu mai are mult de trăit din cauza unei boli grave neidentificate care necesită hemodializă și echipament medical la bază..

The Midnight Sky (2020)