Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Feb 28th, 2011

Film Ceva tot va iesi – Something’s Got to Give (1962) vedeti aici

Ceva tot va iesi

 

poster film Somethings Got to Give 1962 Ultimul film in care a jucat Marilyn Monroe, “Something’s Got to Give“, produs in 1962 de studiourile 20th Century Fox.
Something’s Got to Give“, comedie regizata de George Cukor, avandu-i in rolurile principale pe Marilyn Monroe, Dean Martin si Cyd Charisse, este un remake dupa “My Favorite Wife” (1940).
Din cauza problemelor personale ale actritei Marilyn Monroe, filmarile au fost intrerupte, iar dupa moartea sa, la 5 august 1962, proiectul a fost abandonat.
Cea mai mare parte scenelor deja filmate nu au fost publice timp de multi ani.
Filmul “Something’s Got to Give”, neterminat, a fost prezentat la data de 1 iunie 2001, la 75 ani de la nasterea lui Marilyn Monroe. Genericul de final explica: “Dedicat memoriei lui Marilyn Monroe (1926-1962), dedicat memoriei lui Dean Martin (1917-1995), dedicat memoriei lui George Cukor (1899-1983)”.

Refacerea filmului
Noua ore de filmari, majoritatea ascunse privirilor, au ramas in arhivele studiourilor 20th Century Fox pana la data de 1999, cand au fost restaurate digital de Prometheus Entertainment si prezentate sub forma unui segment de 37 minute care a facut parte din filmul documentar: Marilyn: The Final Days.

Caseta film Ceva tot o iesi
Titlul original: Something’s Got to Give
Regia: George Cukor
Scenariul: Bella Spewack, Sam Spewack, Nunnally Johnson, Walter Bernstein
Distributia: Marilyn Monroe (Ellen Wagstaff Arden), Dean Martin (Nicholas Arden), Cyd Charisse (Bianca Russell Arden), Tom Tryon (Stephen Burkett), Alexandria Heilweil (Lia Arden), Robert Christopher Morley (Tommy Arden), Wally Cox (vanzatorul de pantofi), Phil Silvers, Steve Allen (psihiatrul)..
Durata: 37 minute
An: 1 iunie 2001

FilmulSomething’s Got to Give (1962)
Artista fotograf Ellen Arden (Marilyn Monroe), mama a doi copii, a fost oficial declarata moarta, dupa ce s-a constatat disparitia ei pe mare, in Pacific.
Sotul ei Nick (Dean Martin), s-a recasatorit si este in luna de miere cu noua sotie Bianca, dar Ellen – salvata de pe insula unde naufragiase, tocmai se intoarce acasa dupa o absenta de cinci ani..
[ Producatorul acestui film de 37 minute, a inclus si scena piscinei, cea in care Marilyn Monroe apare dezbracata.. ]

vedeti in player filmul – Ceva tot va iesi – Something’s Got to Give
filmul are subtitrare in limba romana

Marilyn MonroeUltima zi pe platoul de filmare
La 1 iunie 1962, ziua de nastere a lui Monroe, a 36-a aniversare, ea, Martin şi Wally Cox au filmat o scenă în curte. Evelyn Moriarty, a cumparat un tort de la Angeles Farmer’s Market.
Un ilustrator a desenat pe un carton, o imagine cu Monroe goala, tinand un prosop pe care scria “La Multi Ani”; cartonul semnat de intreaga echipa de filmare urma sa-i fie oferit ca felicitare.
Echipa se astepta sa sarbatoreasca evenimentul la sosirea lui Marilyn Monroe pe platou, dar regizorul Cukor a insistat ca toti sa astepte ora 18, sfarsitul zilei de munca, pentru a obtine de la Monroe o zi de lucru plina.
A fost ultima ei zi pe platou..

Circumstanţele misterioase ale morţii lui Marilyn au fost subiectul multor speculaţii, dar nu au reuşit să-i ştirbească reputaţia de cea mai legendară figură publică a tuturor timpurilor.

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.