Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 26th, 2024

Film – Charlotte pentru totdeauna – Charlotte for Ever (1986)

Charlotte pentru totdeauna

poster Charlotte for Ever (1986)Charlotte for Ever, dramă, film francez, regia Serge Gainsbourg.
In rolurile principale: Charlotte Gainsbourg, Serge Gainsbourg.

Caseta film Charlotte for Ever (1986)
Titlul original: Charlotte for Ever
Regia: Serge Gainsbourg
Scenariul: Serge Gainsbourg
Distributia: Charlotte Gainsbourg (Charlotte), Serge Gainsbourg (Stan), Roland Bertin (Leon), Roland Dubillard (Herman), Anne Zamberlan (Lola), Anne Le Guernec (Adelaide)
Durata: 94 minute
An: 1977
Gen: Comedie/Drama/Erotic

poster 2 Charlotte for Ever (1986)Filmul – Charlotte pentru totdeauna
Cândva un scenarist de succes de la Hollywood, Stan este acum un alcoolic depresiv care își petrece cea mai mare parte a timpului lâncezind în casa lui în timp ce își revarsă necazurile partenerului său de băutură.
Singurul lucru care îl mai ține în continuare pe linia de plutire este dragostea lui pentru fiica lui adolescentă, Charlotte, dar ea îl disprețuiește, crezând că este responsabil pentru accidentul în care mama ei a murit.
Singura speranță a lui Stan este să repare lucrurile cu Charlotte.

– – – N O T Ă – – –
În 1984, cu doi ani înainte de lansarea filmullui Charlotte for Ever, Gainsbourg scrisese și interpretase melodia Lemon Incest împreună cu fiica sa, Charlotte Gainsbourg. Cântecul a fost extrem de controversat, deoarece conținea referințe la incest și pedofilie despre care publicul le bănuia că erau parțial autobiografice.
Filmul Charlotte for Ever a explorat teme similare. Din cauza vârstei lui Charlotte Gainsbourg și a faptului că interpreta un personaj cu același nume cu al ei, în timp ce tatăl ei din viața reală îl juca pe tatăl ei în film, filmul a fost criticat și au fost încă o dată întrebări despre dacă Gainsbourg și-a abuzat fiica.
Ca adultă, Charlotte Gainsbourg și-a apărat în mod repetat relația cu tatăl ei, admițând că acesta a intenționat să provoace publicul, dar negând orice nedreptate sau abuz față de ea însăși.

Charlotte for Ever (1986)