Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 12th, 2017

Film – Chemarea naturii – Without a Paddle: Nature’s Calling (2009)

Chemarea naturii

poster Without a Paddle Nature's Calling (2009)Without a Paddle Nature’s Calling, aventură comedie, film american apărut în anul 2009, regia Ellory Elkayem.
În rolurile principale: Oliver James, Kristopher Turner, Rik Young.

Caseta film Without a Paddle: Nature’s Calling
Titlul original: Without a Paddle: Nature’s Calling
Regia: Ellory Elkayem
Scenariul: Stephen Mazur
Distributia: Oliver James (Ben), Kristopher Turner (Zach), Rik Young (Nigel), Madison Riley (Earthchild / Heather), Amber McDonald (Thunderstorm), Jerry Rice (Hal Gore), Team-Provo (The Daddy), Cory Bossom (Young Ben)
Durata: 87 minute
An: 2009
Gen: Aventura/Comedie

Filmul – Chemarea naturii
Zach si Ben au fost cei mai buni prieteni in scoala primara si in liceu, dar, acum, cand au trecut de varsta de 25 de ani, drumurile diferite pe care au pornit in viata i-au determinat sa petreaca din ce in ce mai putin timp impreuna. Zach este un baiat optimist, sociabil si dezinvolt, care se bucura de toate experientele incitante pe care i le ofera viata si care lucreaza la un azil de batrani, in vreme ce Ben este o persoana serioasa, care se ingroapa in munca pe care o presteaza la o firma de avocatura si care inca tanjeste dupa Heather, fata pe care a iubit-o in secret in timpul liceului. (Cinemagia)

Chemarea naturii – Without a Paddle: Nature’s Calling (2009) subtitrat

Server 1
Server 2