Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 27th, 2023

Film – Chipul unui dezertor – Face of a Fugitive (1959)

Chipul unui dezertor

poster Face of a Fugitive (1959)Face of a Fugitive, western, film american, regia Paul Wendkos.
In rolurile principale: Fred MacMurray, Lin McCarthy, Dorothy Green.

Caseta film Face of a Fugitive (1959)
Titlul original: Face of a Fugitive
Regia: Paul Wendkos
Scenariul: David T. Chantler, Daniel B. Ullman
Distributia: Fred MacMurray (Jim Larsen aka Ray Kincaid), Lin McCarthy (Sheriff Mark Riley), Dorothy Green (Ellen Bailey), Alan Baxter (Reed Williams), Myrna Fahey (Janet Hawthorne), James Coburn (Purdy), Francis De Sales (Deputy Sheriff George Allison), Gina Gillespie (Alice Bailey), Ron Hayes (Danny Larsen), Paul E. Burns (Jake the Barber)
Durata: 81 minute
An: 1959
Gen: Drama/Western

Filmul – Chipul unui dezertor
Jefuitorul de bănci Jim Larsen este încătușat cu șeriful adjunct George Allison în drumul său spre a începe o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 10 ani. Fără animozitate, Larsen spune că își va folosi timpul de închisoare pentru a plănui mai multe jafuri. Larsen simte că a fost prins doar folosind un partener; data viitoare va fi singur. Urcând în tren, Larsen îl învinge pe adjunct, îi ia pistolul și îl încătușează în vagonul din spate al trenului. Fratele mai mic al lui Larsen, Danny, vine să-l elibereze pe Larsen, care îl mustră pe Danny că nu are nevoie de ajutor de la nimeni..

Face of a Fugitive (1959)