Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 11th, 2018

Film – Chiriașii – The Lodgers (2017) Charlotte Vega, David Bradley

Chiriașii

poster The Lodgers (2017)The Lodgers, horror, film irlandez, regia Brian O’Malley.
În rolurile principale: Charlotte Vega, David Bradley, Bill Milner.

În Irlanda rurală a anului 1920, frații gemeni Rachel și Edward împărtășesc o existență ciudată în conacul lor de familie, împărțind casa cu o forță supranaturală. În fiecare noapte, proprietatea lor devine domeniul unor prezențe sinistre, „The Lodgers”, care impun trei reguli gemenilor: trebuie să fie în pat până la miezul nopții, nu pot permite niciunui străin să depășească pragul, și dacă cineva încearcă să scape, viața celuilalt este pusă în pericol.

Caseta film The Lodgers
Titlul original: The Lodgers
Titlul alternativ: Los inquilinos / The Lodgers: Non infrangere le regole / Обитатели
Regia: Brian O’Malley
Scenariul: David Turpin
Distributia: Charlotte Vega (Rachel), David Bradley (Bermingham), Bill Milner (Edward), Eugene Simon (Sean), Moe Dunford (Dessie), Roisin Murphy (Kay), Deirdre O’Kane (Maura)
Durata: 92 minute
An: 2017
Gen: Drama/Horror/Romantic/Thriller

Filmul – Chiriașii
Când veteranul de război Sean se întoarce în satul din apropiere, este imediat atras de misterioasa Rachel, care la rândul ei începe să încalce regulile stabilite de „The Lodgers”. Dar, când tânărul care se îndrăgostește de Rachel încearcă să o elibereze, încercarea lui declanșează o reacție în lanț. Consecințele o atrag pe Rachel într-o confruntare mortală cu fratele ei, și cu blestemul care îi bântuie.

Chiriașii – The Lodgers (2017) subtitrat