Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jan 31st, 2014

Film – Christine (1958) – subtitrat

poster Film - Christine (1958) - subtitrat Christine, drama, coproductie franco-italiana, film aparut in 1958, regia Pierre Gaspard-Huit. Filmul “Christine (1958)” se bazeaza pe romanul “Liebelei” scris de Arthur Schnitzler in anul 1895.
In rolurile principale: Romy Schneider, Alain Delon, Jean-Claude Brialy.

Caseta film Christine
Titlul original: Christine
Regia: Pierre Gaspard-Huit
Scenariul: Pierre Gaspard-Huit, Georges Neveux, Hans Wilhelm, Arthur Schnitzler (Romanul)
Distributia: Alain Delon (Franz Lobheiner), Romy Schneider (Christine Weiring), Micheline Presle (Baronesa Lena), Sophie Grimaldi (Mizzie), Fernand Ledoux (Weiring), Jean-Claude Brialy (Théo Kaiser), François Chaumette (Wimmer), Jean Davy (Colonel)
Durata: 100 minute
An: 1958
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Christine
Vienna, 1906.
Franz este locotenent in armata austriaca si are o relatie cu Helena, o femeie casatorita cu un baron. In timpul unui bal de societate el o cunoaste pe Christine, o tanara al carei tata e violonist la Opera. Franz si Christine se indragostesc nebuneste unul de celalalt, lucru care duce la ruperea legaturii pe care Franz o are cu Helena. Insa sotul Helenei afla de legatura extraconjugala a sotiei lui si il provoaca pe tanarul locotenent la duel.
(filme cu Alain Delon si Romy Schneider, filme in limba franceza, filme vechi, vals, poveste de dragoste, provocare la duel