Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jan 31st, 2014

Film – Christine (1958) – subtitrat

poster Film - Christine (1958) - subtitrat Christine, drama, coproductie franco-italiana, film aparut in 1958, regia Pierre Gaspard-Huit. Filmul “Christine (1958)” se bazeaza pe romanul “Liebelei” scris de Arthur Schnitzler in anul 1895.
In rolurile principale: Romy Schneider, Alain Delon, Jean-Claude Brialy.

Caseta film Christine
Titlul original: Christine
Regia: Pierre Gaspard-Huit
Scenariul: Pierre Gaspard-Huit, Georges Neveux, Hans Wilhelm, Arthur Schnitzler (Romanul)
Distributia: Alain Delon (Franz Lobheiner), Romy Schneider (Christine Weiring), Micheline Presle (Baronesa Lena), Sophie Grimaldi (Mizzie), Fernand Ledoux (Weiring), Jean-Claude Brialy (Théo Kaiser), François Chaumette (Wimmer), Jean Davy (Colonel)
Durata: 100 minute
An: 1958
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Christine
Vienna, 1906.
Franz este locotenent in armata austriaca si are o relatie cu Helena, o femeie casatorita cu un baron. In timpul unui bal de societate el o cunoaste pe Christine, o tanara al carei tata e violonist la Opera. Franz si Christine se indragostesc nebuneste unul de celalalt, lucru care duce la ruperea legaturii pe care Franz o are cu Helena. Insa sotul Helenei afla de legatura extraconjugala a sotiei lui si il provoaca pe tanarul locotenent la duel.
(filme cu Alain Delon si Romy Schneider, filme in limba franceza, filme vechi, vals, poveste de dragoste, provocare la duel

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.