Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Nov 22nd, 2021

Film – Chungking Express (1994) Chung Hing Sam Lam

poster Chungking Express (1994)Chungking Express (重庆森林) aka Chung Hing Sam Lam, comedie-dramă, romantic, film Hong Kong, regia Wong Kar-wai.
În rolurile principale: Brigitte Lin Chin-Hsia, Takeshi Kaneshiro, Tony Leung Chiu-Wai, Faye Wong.

Doi polițiști melancolici din Hong Kong se îndrăgostesc: unul de o misterioasă figură feminină din lumea interlopă, celălalt de o chelneriță frumoasă și eterică la un restaurant pe care îl frecventează noaptea târziu..

Caseta film Chungking Express
Titlul original: Chungking Express
Regia: Wong Kar-wai
Scenariul: Wong Kar-wai
Distributia: Brigitte Lin (woman in blonde wig), Tony Leung Chiu-Wai (Cop 663), Faye Wong (Faye), Takeshi Kaneshiro (He Qiwu – Cop 223), Valerie Chow (flight attendant who breaks up with Cop 663), Thom Baker (double-crossing drug dealer), Chan Kam-Chuen (manager of the takeaway restaurant Midnight Express), Kwan Lee-na (Richard), Wong Chi-Ming (man), Leung Sun (the second May, who works at the Midnight Express), Choh Chung-Sing (man)
Durata: 98 minute
An: 1994
Gen: Comedie/Crima/Drama/Mister/Romantic

Filmul – Chungking Express
Prima poveste:
Polițistul crescut în Taiwan, He Qiwu, este părăsit de iubita lui, pe nume May, pe 1 aprilie. Pentru a-și verifica seriozitatea în despărțirea de ea, Qiwu alege să aștepte o lună. În fiecare zi cumpără o cutie de ananas cu data de expirare de 1 mai, pentru că lui May îi plăcea ananasul. Între timp, o femeie cu o perucă blondă încearcă să supraviețuiască în lumea interlopă a drogurilor, după ce o operațiune de contrabandă se duce pe apa sâmbetei..

A doua poveste:
Un alt ofițer de poliție se confruntă cu despărțirea de o însoțitoare de bord. Faye se îndrăgostește de el în secret. Într-o zi, însoțitoarea de bord vizitează magazinul și îl așteaptă pe bărbat. Ea află că este în ziua lui liberă și îi lasă proprietarului snack barului o scrisoare care conține un set de chei de la apartamentul ofițerului..

Click aici pentru toate filmele romantice la magazinweb.net

Chungking Express (1994)

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.