Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Nov 22nd, 2021

Film – Chungking Express (1994) Chung Hing Sam Lam

poster Chungking Express (1994)Chungking Express (重庆森林) aka Chung Hing Sam Lam, comedie-dramă, romantic, film Hong Kong, regia Wong Kar-wai.
În rolurile principale: Brigitte Lin Chin-Hsia, Takeshi Kaneshiro, Tony Leung Chiu-Wai, Faye Wong.

Doi polițiști melancolici din Hong Kong se îndrăgostesc: unul de o misterioasă figură feminină din lumea interlopă, celălalt de o chelneriță frumoasă și eterică la un restaurant pe care îl frecventează noaptea târziu..

Caseta film Chungking Express
Titlul original: Chungking Express
Regia: Wong Kar-wai
Scenariul: Wong Kar-wai
Distributia: Brigitte Lin (woman in blonde wig), Tony Leung Chiu-Wai (Cop 663), Faye Wong (Faye), Takeshi Kaneshiro (He Qiwu – Cop 223), Valerie Chow (flight attendant who breaks up with Cop 663), Thom Baker (double-crossing drug dealer), Chan Kam-Chuen (manager of the takeaway restaurant Midnight Express), Kwan Lee-na (Richard), Wong Chi-Ming (man), Leung Sun (the second May, who works at the Midnight Express), Choh Chung-Sing (man)
Durata: 98 minute
An: 1994
Gen: Comedie/Crima/Drama/Mister/Romantic

Filmul – Chungking Express
Prima poveste:
Polițistul crescut în Taiwan, He Qiwu, este părăsit de iubita lui, pe nume May, pe 1 aprilie. Pentru a-și verifica seriozitatea în despărțirea de ea, Qiwu alege să aștepte o lună. În fiecare zi cumpără o cutie de ananas cu data de expirare de 1 mai, pentru că lui May îi plăcea ananasul. Între timp, o femeie cu o perucă blondă încearcă să supraviețuiască în lumea interlopă a drogurilor, după ce o operațiune de contrabandă se duce pe apa sâmbetei..

A doua poveste:
Un alt ofițer de poliție se confruntă cu despărțirea de o însoțitoare de bord. Faye se îndrăgostește de el în secret. Într-o zi, însoțitoarea de bord vizitează magazinul și îl așteaptă pe bărbat. Ea află că este în ziua lui liberă și îi lasă proprietarului snack barului o scrisoare care conține un set de chei de la apartamentul ofițerului..

Click aici pentru toate filmele romantice la magazinweb.net

Chungking Express (1994)