Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Oct 28th, 2020

Film – Cinci pistolari în Vest – Five Guns West (1955) John Lund, Dorothy Malone

Share This
Tags

poster Five Guns West (1955)Five Guns West, western, film american, regia Roger Corman.
În rolurile principale: John Lund, Dorothy Malone, Mike Connors.

Caseta film Five Guns West
Titlul original: Five Guns West
Titlul alternativ: Cinq fusils à l’Ouest / Cinque colpi di pistola / Cinco pistolas / 5 Ружей На Запад
Regia: Roger Corman
Scenariul: R. Wright Campbell, Ben Haye
Distributia: John Lund (Govern Sturges), Dorothy Malone (Shalee), Mike Connors (Hale Clinton), R. Wright Campbell (John Morgan Candy), Jonathan Haze (William Parcell ‘Billy’ Candy), Paul Birch (J.C. Haggard), James Stone (Uncle Mike), Jack Ingram (Stephan Jethro), Larry Thor (Confederate Captain), Jack Bohrer, Boyd ‘Red’ Morgan (Hoagie
Durata: 78 minute
An: 1955
Gen: Western

Filmul – Cinci pistolari în Vest / Cinci pistoale
Cinci condamnaţi la moarte acceptă, în schimbul graţierii, misiunea de a ataca o diligenţă în care se afla un trădător care a furat o mare cantitate de aur de la Confederaţie. Diligenţa urma să treacă printr-un oraş părăsit din care a mai rămas doar staţia de tranzit condusă de de o femeie împreună cu unchiul ei. Cei cinci hotărăsc să aştepte diligenţa în această staţie izolată. Intenţia lor era să o jefuiască şi să împartă aurul. Patru dintre ei hotărăsc să profite şi de femeia de la staţie, dar aceasta este apărată de cel de-al cincilea, care conducea grupul şi care până la urmă se dovedeşte a fi ofiţer confederat infiltrat în această bandă.

Five Guns West (1955)