Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 19th, 2018

Film – Cine pe cine iubește – The Truth About Cats & Dogs (1996)

Cine pe cine iubește

poster The Truth About Cats & Dogs (1996)The Truth About Cats and Dogs, comedie romantică, film american, regia Michael Lehmann.
În rolurile principale: Uma Thurman, Janeane Garofalo, Ben Chaplin.

Caseta film The Truth About Cats & Dogs
Titlul original: The Truth About Cats & Dogs
Regia: Michael Lehmann
Scenariul: Audrey Wells
Distributia: Uma Thurman (Noelle), Janeane Garofalo (Abby), Ben Chaplin (Brian), Jamie Foxx (Ed), James McCaffrey (Roy), Richard Coca (Eric), Stanley DeSantis (Mario)..
Durata: 97 minute
An: 1996
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Cine pe cine iubește
Janeane Garofalo interpreteaza rolul Doctoritei Abby Barnes, gazda show-lui radiofonic cu intrebari si raspunsuri “Adevarul despre pisici si caini”, care fara sa-si dea seama amageste un ascultator cu vocea ei linistitoare si cu personalitatea ei. Ascultatorul, Brian, incearca sa o intalneasca pe Abby cea de la radio, dar o confunda cu Noelle, interpretata de Uma Thurman, cand Brian ajunge in studio. In loc sa clarifice lucrurile imediat, timida Abby ii permite celei mai bune prietene, Noelle, o blonda inalta, uimitoare, sa-i ia locul pentru un moment. Abby se da drept Donna, un personaj inventat, pentru ca se gandeste ca Brian n-ar fi niciodata atras de ea, o bruneta scunda, draguta, care crede ca nu e atragatoare.

Cine pe cine iubește – The Truth About Cats & Dogs (1996) subtitrat