Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 16th, 2023

Film – Ciocanul zeilor – Hammer of the Gods (2013)

Ciocanul zeilor

poster Hammer of the Gods (2013)Hammer of the Gods, acțiune, film britanic, regia Farren Blackburn.
În rolurile principale: Charlie Bewley, Clive Standen, James Cosmo.

Caseta film Hammer of the Gods
Titlul original: Hammer of the Gods
Titlul alternativ: El martillo de los dioses / Молот богов
Regia: Farren Blackburn
Scenariul: Matthw Read
Distributia: Charlie Bewley (Prince Steinar), Clive Standen (Hagen), Michael Jibson (Grim), James Cosmo (King Bagsecg), Elliot Cowan (Hakan), Guy Flanagan (Jokul), Glynis Barber (Astrid), Ivan Kaye (Ivar), Alexandra Dowling (Agnes), Finlay Robertson (Prince Harold), Francis Magee (Ulric The Chronicler), Salomon Thomson (Wilfred), Michael Lindall (Leader Saxon), Laura Sibbick (Woman Saxon), Theo Barklem-Biggs (Prince Vali)..
Durata: 103 minute
An: 2013
Gen: Actiune/Aventura/Istoric

Filmul – Ciocanul zeilor
Marea Britanie 871 d.Hr.
Tânărul prinț nordic Steinar sosește în Anglia cu o sumă de 500 de războinici de rezervă pentru a lupta împotriva unei revolte saxone care zdrobește forțele de ocupație conduse de tatăl său, regele Bagsecg. Ajuns în tabăra tatălui său, Steiner participă la o întâlnire de familie cu tatăl său, fratele său mai mare Harold și fratele lor vitreg mai mic, Vali, care nu este agreat de toată lumea, cu excepția lui Steinar pentru că este jumătate saxon. Absent este fratele lor mai mare, Hakan, care nu a mai fost văzut de mai bine de un deceniu din cauza unei animozități acerbe între el și tatăl lor, cauza necunoscută lui Steinar.
Bagsecg, care este țintuit la pat și pe moarte, se teme să părăsească tronul lui Harold (acum următorul pe linie din cauza absenței lui Hakan) a cărui insistență că diplomația, în loc să fie cea mai bună opțiune, ar pune clanul lor sub stăpânire engleză. El îi ordonă lui Steinar să-l omoare pe Vali pentru lașitate, pentru a-i testa puterea ca lider..

Ciocanul zeilor – Hammer of the Gods (2013) subtitrat