Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 10th, 2014

Film – Ciudata mea aventura sexuala – My Awkward Sexual Adventure (2012)

poster Film - Ciudata mea aventura sexuala - My Awkward Sexual Adventure (2012) My Awkward Sexual Adventure, sex comedie, film canadian aparut in 2012, regia Sean Garrity.
In rolurile principale: Jonas Chernick, Emily Hampshire, Sarah Manninen.

Caseta film My Awkward Sexual Adventure
Titlul original: My Awkward Sexual Adventure
Regia: Sean Garrity
Scenariul: Jonas Chernick
Distributia: Jonas Chernick (Jordan Abrams), Emily Hampshire (Julia Bowe), Sarah Manninen (Rachel Stern), Vik Sahay (Dandak), Melissa Marie Elias (Reshma), Marina Stephenson Kerr (Ruth)..
Durata: 98 minute
An: 2012
Gen: Comedie/Romantic

FilmulMy Awkward Sexual Adventure
Contabilul conservator Jordan Abrams o cere în căsătorie pe prietena lui de o viață, Rachel, cu care a avut o relație amoroasă de aproape un an. Șocată, Rachel îi dezvăluie în cele din urmă adevărul dureros: Jordan nu e deloc bun la pat. Frustrată și profund nemulțumită, Rachel îl părăsește și îi oferă un ultimatum: învață să fii bun la pat sau nu te mai întoarce la mine. Pentru a dobîndi experiența sexuală atât de necesară Jordan pornește într-o misiune disperată în Toronto, capitala libertății sexuale din Canada. El hotărăște să facă tot ce este nevoie pentru a o recâștiga pe Rachel și pînă la urmă apelează la îndrumarea Juliei – o dansatoare exotica dezinhibata, dar cu intenții bune – care îl conduce într-o lume necunoscută prin cluburi de striptease, saloane de masaj senzual, întâlniri cu travestiți și sado-maso.
Film Nerecomandat sub 18 Ani !