Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 15th, 2024

Film – Jefuitorii lui Quantrill – Quantrill’s Raiders (1958)

Jefuitorii lui Quantrill

poster Quantrill's Raiders (1958)Quantrill’s Raiders, western, film american, regia Edward Bernds.
In rolurile principale: Steve Cochran, Diane Brewster, Leo Gordon.

Caseta film Quantrill’s Raiders (1958)
Titlul original: Quantrill’s Raiders
Titlul alternativ: Guerra sin cuartel / Die Kanaille von Kansas / Les pillards du Kansas / Quantrill il ribelle
Regia: Edward Bernds
Scenariul: Polly James
Distributia: Steve Cochran (Wes), Diane Brewster (Sue), Leo Gordon (Quantrill), Gale Robbins (Kate), Will Wright (Judge), Kim Charney (Joel), Myron Healey (Jarrett), Robert Foulk (Hager), Glenn Strange (Todd), Lane Chandler (Sheriff), Guy Prescott (Major), Thomas Browne Henry (Griggs)
Durata: 71 minute
An: 1958
Gen: Western

Filmul – Jefuitorii lui Quantrill / Rebelii lui Quantrill
Căpitanul confederat Alan Westcott, dându-se drept un furnizor de cai pentru armată, i se ordonă să se infiltreze în liniile Uniunii și să-l contacteze pe William Quantrill pentru a aranja un raid în arsenalul de la Lawrence, Kansas. Westcott o întâlnește și se îndrăgostește de Sue Walters.
Activitățile și asociațiile lui Westcott încep să determine comitetul de justiție al Uniunii să devină suspicios față de el, iar el se mișcă rapid în utilizarea atacatorilor Quantrill. După ce și-au făcut planurile de a ataca Lawrence, Westcott află că arsenalul este mutat pe calea căruței.
El anulează atacul asupra Lawrence în favoarea atacului căruțelor, dar Quantrill îi păcălește perfid și călărește la Lawrence într-o misiune personală de vărsare de sânge, crimă și jaf..

Quantrill’s Raiders (1958)