Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 23rd, 2019

Film – Clasa a 8-a – Eighth Grade (2018) Elsie Fisher, Josh Hamilton, Emily Robinson

poster Eighth Grade (2018)Eighth Grade, comedie dramă, film american, regia Bo Burnham; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Elsie Fisher, Josh Hamilton, Emily Robinson.
Eleva de clasa a 8-a, Kayla Day are mereu telefonul în mână, sperând să își găsească prieteni online pentru a suplini lipsa celor din viața de zi cu zi. Ea face clipuri pe YouTube pentru adolescenții care se confruntă cu aceleași probleme ca ea – sentimentul de izolare, anxietatea și sentimentul că nu te vede nimeni – dar în timp ce reușește să facă asta când se adresează publicului din online (care e aproape inexistent), Kayla se află imposibilitatea de a face asta în situații reale..

Caseta film Eighth Grade
Titlul original: Eighth Grade
Regia: Bo Burnham
Scenariul: Bo Burnham
Distributia: Elsie Fisher (Kayla Day), Josh Hamilton (Mark Day, Kayla’s father), Emily Robinson (Olivia, a high school student whom Kayla shadows), Catherine Oliviere (Kennedy Graves, a popular classmate of Kayla’s), Jake Ryan (Gabe, Kennedy’s cousin), Luke Prael (Aiden Wilson, a popular classmate of Kayla’s), Daniel Zolghadri (Riley, one of Olivia’s friends)
Durata: 94 minute
An: 2018
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Clasa a 8-a
..În ultima săptămână a celui mai dezastruos an – și cu viața de liceu ce se apropie – Kayla se va lupta să reducă distanța dintre cum se percepe pe sine și cine crede că ar trebui să devină.

Clasa a 8-a – Eighth Grade (2018) subtitrat

Server 1
Server 2