Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 12th, 2019

Film – Climax (2018) Sofia Boutella, Romain Guillermic

poster Climax (2018)Climax, dramă thriller, regia Gaspar Noé.
În rolurile principale: Sofia Boutella, Romain Guillermic, Souheila Yacoub.
La mijlocul anilor ’90, o trupă de tineri dansatori se adună într-o școală internat închisă, situată în inima unei păduri, pentru a împărtăși un ultim dans. Trupa începe să sărbătorească, însă petrecerea se transformă într-un coșmar pe măsură ce dansatorii descoperă că au bătut cupe de sangria amestecate cu un puternic drog psihedelic. Rapid, atmosfera devine încărcată și o nebunie ciudată îi va cuprinde toată noaptea..

Caseta film Climax
Titlul original: Climax
Regia: Gaspar Noé
Scenariul: Gaspar Noé
Distributia: Sofia Boutella (Selva), Romain Guillermic (David), Souheila Yacoub (Lou), Kiddy Smile (Daddy), Claude Gajan Maull (Emmanuelle), Giselle Palmer (Gazelle), Taylor Kastle (Taylor), Thea Carla Schott (Psyché), Sharleen Temple (Ivana), Lea Vlamos (Lea)..
Durata: 96 minute
An: 2018
Gen: Drama/Horror/Muzica/Thriller

Filmul – Climax
..Cu toate că le este evident că au fost drogați, aceștia nu știu de către cine și de ce. Și, în curând, este imposibil să se opună psihozelor lor, amorțite de ritmul hipnotic și din ce în ce mai electric al muzicii. În timp ce unii se simt în paradis, majoritatea se cufundă în iad. Urmărind călătoria lor de la jubilare la haos, pelicula observă atracțiile, rivalitățile și violența pe fondul unui colaps psihedelic colectiv.

Climax (2018) subtitrat

Server 1
Server 2

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.