Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Nov 12th, 2020

Film – Clubul miliardarilor – Billionaire Boys Club (2018) Ansel Elgort, Kevin Spacey

poster Billionaire Boys Club (2018)Billionaire Boys Club, dramă biografică, film american, regia James Cox.
În rolurile principale: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Taron Egerton.

Filmul urmărește un grup de băieți bogați din Los Angeles, care au creat o înșelătorie de îmbogățire rapidă cu consecințe mortale atât pentru ei, cât și pentru ceilalți din jurul lor. În anii ’80, Los Angeles, tânărul și nemilosul investitor Joe Hunt îi convinge pe prietenii lui bogați să se întâlnească și să se alăture operațiunii sale investiționale frauduloase.

Caseta film Billionaire Boys Club
Titlul original: Billionaire Boys Club
Regia: James Cox
Scenariul: James Cox, Captain Mauzner
Distributia: Ansel Elgort (Joe Hunt), Taron Egerton (Dean Karny), Emma Roberts (Sydney Evans), Kevin Spacey (Ron Levin), Ryan Rottman (Scott Biltmore), Jeremy Irvine (Kyle Biltmore), Thom(Cocquerel (Charlie Bottoms), Bokeem Woodbine (Jim Pittman), Barney Harris (Izzy – Reza Eslaminia), Waleed Zuaiter (The Persian, Hedayat Eslaminia and Izzy’s Father), Suki Waterhouse (Quintana ‘Q’ Bisset)..
Durata: 108 minute
An: 2018
Gen: Biografic/Drama/Thriller

Filmul – Clubul miliardarilor
..Pentru că simt că nu au acces suficient la averea familiilor lor, prietenii lui sunt de acord și astfel se formează „Billionaire Boys Club”, un club de investiții. Jurnalistul și escrocul Ron Levin, este abordat de Joe pentru a se alătura echipei cu promisiunea unei înțelegeri prin care vor câștiga o sumă de un sfert de miliard de dolari. El este de acord, dar îi trădează și le fură banii.

Clubul miliardarilor – Billionaire Boys Club (2018)