Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 20th, 2017

Film – Cochetand cu moartea – Riding the bullet (2004)

Share This
Tags

Cochetând cu moartea

poster Riding the bullet (2004)Riding the bullet, horror, film american apărut în 2004, regia Mick Garris.
În rolurile principale: Jonathan Jackson, David Arquette, Cliff Robertson.

Caseta film Riding the bullet
Titlul original: Riding the bullet
Regia: Mick Garris
Scenariul: Mick Garris
Distributia: Jonathan Jackson (Alan Parker), David Arquette (George Staub), Cliff Robertson (Farmer), Barbara Hershey (Jean Parker), Erika Christensen (Jessica Hadley), Barry W. Levy (Julian Parker), Nicky Katt (Ferris), Jackson Warris (Six-Year-Old Alan), Jeff Ballard (12-Year-Old Alan), Peter LaCroix (Mature Alan), Chris Gauthier (Hector Passmore), Robin Nielsen (Archie Howard), Matt Frewer (Mr. Clarkson), Simon Webb (Grim Reaper), Keith Dallas (Orderly)..
Durata: 98 minute
An: 2004
Gen: Horror

Filmul – Cochetând cu moartea
Alan Parker este un artist în devenire ale cărui lucrări evocă imaginea morții. În momentul în care este pe cale să-și piardă iubita, Alan recurge la un gest extrem: sinuciderea. Din fericire, este salvat de prieteni dar gestul său deschide o ușă care permite morții să se infiltreze în viața lui. Aflând că mama lui este pe moarte, hotărăște să plece imediat pentru a fi alături de ea. Dar a face autostopul în noaptea de Halloween nu este o decizie inspirată.

Cochetand cu moartea – Riding the bullet (2004) subtitrat