Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 21st, 2019

Film – Cod 7, 5 victime – Code 7, Victim 5 (1964) Lex Barker, Ann Smyrner

poster Code 7, Victim 5 (1964)Code 7, Victim 5, acțiune aventură, film Marea Britanie, regia Robert Lynn.
În rolurile principale: Lex Barker, Ann Smyrner, Ronald Fraser.
Exploatatorul minier din Africa de Sud și milionarul Wexler îl cheamă pe detectivul privat, americanul Steve Martin să investigheze uciderea unui angajat. Prizonierul german de război, Wexler, crede că ar putea fi următoarea victimă.
Și pentru Martin, slujba implică un pericol pentru viața lui. Imediat după sosirea sa în Cape Town, scapă de mai multe atacuri ale unor urmăritori necunoscuți.
Ancheta sa a arătat că clientul său nu l-a informat pe deplin despre situația dată. Martin primește ajutor mai mult sau mai puțin activ din partea inspectorului de poliție din Africa de Sud, Lean, care pare să fie mai în spatele tinerelor femei decât în spatele ucigașilor..

Caseta film Code 7, Victim 5
Titlul original: Victim Five
Regia: Robert Lynn
Scenariul: Peter Yeldham, Harry Alan Towers
Distributia: Lex Barker (Steve Martin), Ann Smyrner (Helga), Ronald Fraser (Inspector Lean), Walter Rilla (Wexler), Dietmar Schönherr (Paul), Gert van den Bergh (Vanberger), Howard Davis (Rawlings), Percy Sieff (Anderson), Véronique Vendell (Gina)..
Durata: 89 minute
An: 1964
Gen: Actiune/Aventura/Crima

Filmul – Cod 7, 5 victime
..Ofițerul de poliție ii arată lui Steve, o fotografie facuta in urma cu 20 de ani in care apare angajatul asasinat al lui Wexler împreună cu trei bărbați într-o tabără închisoare în timpul celui de-al doilea război mondial.
Unul dintre bărbații prezenti in fotografie este Wexler, iar detectivul privat descoperă treptat identitatea celorlalți trei și fotograful în timpul investigațiilor sale.
Este vorba despre un italian și trei germani de război, colegi cu Wexlers. Wexler consideră că este puțin probabil ca acești oameni să aibă legătură cu uciderea angajatului său. Cu toate acestea, unul dintre aceștia este ucis înainte ca Martin să poată vorbi cu el. Doar Hans Kramer, al patrulea om din fotografie, este încă în viață.

Cod 7, 5 victime – Code 7, Victim 5 (1964) subtitrat

Server 1
Server 2