Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jul 23rd, 2017

Film – Colecționara – La collectionneuse (1967)

Colecționara

poster La collectionneuse (1967) 22La collectionneuse, comedie dramă, film francez apărut în anul 1967, regia Éric Rohmer.
În rolurile principale: Patrick Bauchau, Haydée Politoff, Daniel Pommereulle.

Caseta film La collectionneuse
Titlul original: La collectionneuse
Titlul alternativ: The Collector, La coleccionista, La collezionista
Regia: Éric Rohmer
Scenariul: Patrick Bauchau, Haydée Politoff, Daniel Pommereulle, Éric Rohmer
Distributia: Patrick Bauchau (Adrien), Haydée Politoff (Haydee), Daniel Pommereulle (Daniel), Alain Jouffroy (Writer), Mijanou Bardot (Carole), Annik Morice (Carole’s friend), Dennis Berry (Charlie), Seymour Hertzberg, Néstor Almendros, Patrice De Bailliencourt (the man in the car), László Benkö, Anne Dubot
Durata: 83 minute
An: 1967
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Colecționara
Adrien (Patrick Bauchau) alege sa isi petreaca zilele de concediu undeva pe malul Marii Mediteranene. Pentru ca este in vacanta, tot ceea ce isi doreste pe perioada sederii lui acolo este sa nu faca nimic. In aceeasi vila in care va locui el se mai afla Daniel, un prieten de-al sau, si Haydee (Haydee Politoff), o tanara necunoscuta. Fiind foarte libertina, femeia are multi amanti, iar cei doi cred despre ea ca este o colectionara de barbati, fapt demn de dispretul acestora. Pe masura ce timpul trece, Adrien ajunge sa fie din ce in ce mai atras de fermecatoarea Haydee.

Colecționara – La collectionneuse (1967) subtitrat