Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 18th, 2020

Film – Colecționarul de oase – The Bone Collector (1999) Denzel Washington, Angelina Jolie

poster The Bone Collector (1999)The Bone Collector, crimă thriller, film american, regia Phillip Noyce.
În rolurile principale: Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah.

Lincoln Rhyme, un detectiv din New York, specializat în criminalistică, a fost cândva cel mai bun criminalist din țară. Autor a numeroase romane de succes, Rhyme are un ochi ager pentru detalii și fler pentru indicii, fapt care l-a făcut legendar în cadrul forțelor de poliție din comunitate. Ca urmare a unui accident aproape fatal, pe când era la datorie, Rhyme a fost imobilizat la pat, cu mâinile și picioarele paralizate și cu puțină dorință de a mai trăi..

Caseta film The Bone Collector
Titlul original: The Bone Collector
Regia: Phillip Noyce
Scenariul: Jeremy Iacone
Distributia: Denzel Washington (Lincoln Rhyme), Angelina Jolie (Police Officer Amelia Donaghy), Queen Latifah (Nurse Thelma), Michael Rooker (Detective Howard Cheney), Mike McGlone (Detective Kenny Solomon), Luis Guzmán (Detective Eddie Ortiz), Leland Orser (Richard Thompson / Marcus Andrews), John Benjamin Hickey (Dr Barry Lehman), Bobby Cannavale (Steve, Amelia’s Boyfriend), Ed O’Neill (Detective Paulie Sellitto), Olivia Birkelund (Lindsay Rubin), Gary Swanson (Alan Rubin)..
Durata: 118 minute
An: 1999
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Colectionarul de oase
..Polițista de teren Amelia Donaghy (ANGELINA JOLIE) este abia trecută de 20 de ani, dar deja se simte mult mai în vârstă. În ajunul transferării sale către o slujbă de birou, ultima sa misiune în calitate de polițistă de teren o conduce către locul unei crime, descoperind un cadavru mutilat. Gândirea sa spontană și actul său curajos nu vor trece neobservate.
Colegii polițiști ai lui Rhyme încearcă să îi solicite ajutorul pentru rezolvarea acestei crime groaznice, însă el îi sfătuiește să îngroape totul, declarând că este un caz clasat pentru care nu este dispus să-și irosească timpul.

Colecționarul de oase – The Bone Collector (1999)

Server 1
Server 2