Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jul 26th, 2017

Film – Colecționarul – The Collector (1965)

Colecționarul

poster The Collector (1965)The Collector, thriller psihologic, coproducție anglo-americană, film apărut în 1965, regia William Wyler; 3 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, 2 premii şi o nominalizare Cannes.
În rolurile principale: Terence Stamp, Samantha Eggar, Mona Washbourne.
Filmul The Collector (1965) se bazează pe romanul The Collector, scris de John Fowles.

Caseta film The Collector
Titlul original: The Collector
Titlul alternativ: El coleccionista, Obsessie, Il collezionista, L’obsédé
Regia: William Wyler
Scenariul: Stanley Mann, John Kohn
Distributia: Terence Stamp (Freddie Clegg), Samantha Eggar (Miranda Grey), Mona Washbourne (Aunt Annie), Maurice Dallimore (Neighbor), Allyson Ames (First victim), William Bickley (Crutchley), Gordon Barclay (Clerk), David Haviland (Clerk), Edina Ronay (the Nurse), Kenneth More (‘GP’ – scenes deleted)
Durata: 119 minute
An: 1965
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Colecționarul / Obsedatul
Orfan de tata si parasit de mama, este crescut de o matusa alaturi de o fiica infirma. Nu avusese relatii cu femei, era pasionat sa colectioneze fluturi si lucra in Primarie. Urmareste insa de la distanta o tanara, Miranda, o fata desteapta si atragatoare.Viata i se schimba in clipa in care castiga o suma mare la pronosport. Cu acesti bani isi cumpara o casa izolata la tara pe care o reamenajeaza si incepe sa fie tot mai obsedat de planul sau: acela de a o rapi pe fata de care e atras. (Cinemagia)

The Collector (1965) subtitrat