Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 19th, 2019

Film – Colega de cameră – The Roommate (2011)

poster The Roommate (2011)The Roommate, thriller psihologic, film american, regia Christian E. Christiansen.
În rolurile principale: Minka Kelly, Leighton Meester, Cam Gigandet.
Într-un dormitor de cămin studențesc, linia fragilă de demarcație între prietenie și obsesie face din filmul Colega de cameră, cu Leighton Meester, Minka Kelly și Cam Gigandet, un thriller psihologic care-ți dă pur și simplu fiori. Regizorul Christian E. Christiansen, nominalizat la premiul Academiei, realizează o poveste bine dozată despre nebunie și personalitate multiplă, plină de întorsături neprevăzute și surprize care-ți taie respirația, despre o studentă naivă, din primul an de facultate, care începe să-și dea seama că partenera ei de cameră nu este deloc ceea ce pare a fi..

Caseta film The Roommate
Titlul original: The Roommate
Regia: Christian E. Christiansen
Scenariul: Sonny Mallhi
Distributia: Leighton Meester (Rebecca Evans), Minka Kelly (Sara Matthews), Cam Gigandet (Stephen), Danneel Harris (Irene Crew), Matt Lanter (Jason Tanner), Nina Dobrev (Maria), Aly Michalka (Tracy Long), Katerina Graham (Kim Johnson), Cherilyn Wilson (Landi Rham), Billy Zane (Professor Roberts), Frances Fisher (Alison Evans), Tomas Arana (Jeff Evans), Alex Meraz (Frat boy)..
Durata: 94 minute
An: 2011
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Colega de cameră
..Sara (Minka Kelly), o proaspătă studentă la design, pornește din Iowa sa natală spre Los Angeles stăpânită de dorința de a începe studiile și de a cunoaște marele oraș pe care nu-l văzuse niciodată. Drăguță, plină de viață și curioasă din fire, Sara le cucerește pe noile sale colege de cămin, în special pe colega sa de cameră, Rebecca (Leighton Meester). Provenind dintr-o familie bogată din Pasadena, Rebecca o ia imediat pe Sara sub protecția ei, arătându-i locurile importante din oraș și împărțind cu ea bogata sa garderobă de unicate vestimentare.

Colega de cameră – The Roommate (2011) subtitrat