Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 30th, 2018

Film – Colonia – The Colony (2015) [HD]

Colonia

poster The Colony (2015)The Colony, thriller politic, film apărut în anul 2015, regia Florian Gallenberger.
În rolurile principale: Emma Watson, Daniel Brühl.

Inspirat de evenimente reale.
Santiago de Chile, 1973. Răzmeriţele politice au destabilizat întreaga ţară. Chile a devenit cel mai nou câmp de luptă din Războiul Rece, iar Statele Unite şi-a întors spatele tinerei democraţii.
Între timp, Uniunea Sovietică îşi garantează sprijinul.
Guvernul american spune că Salvador Allende este doar un comunist care trebuie îndepărtat din funcţie. Sute de mii de oameni ies pe străzile capitalei Santiago de Chile în sprijinul preşedintelui Salvador Allende.

Caseta film The Colony
Titlul original: The Colony
Regia: Florian Gallenberger
Scenariul: Torsten Wenzel, Florian Gallenberger
Distributia: Emma Watson (Lena), Daniel Brühl (Daniel), Michael Nyqvist, Martin Wuttke (Niels), August Zirner (Ambasador), Vicky Krieps (Ursel), Johannes Allmayer (Dieter), Julian Ovenden (Roman), César Bordón (Manuel Contreras), Richenda Carey (Gisela), Marcelo Vilaro (generalul Pinochet)..
Durata: 109 minute
An: 2015
Gen: Drama/Istoric/Romantic/Thriller

Filmul – Colonia
Thriller politic ce are ca subiect lovitura de stat din Chile, din 1973, în urma căreia președintele Salvador Allende a fost înlăturat de la putere. Manevra militară, realizată cu sprijinul CIA, a fost una cu consecințe sângeroase pentru populația din Chile – a fost numit primul “9/11” – dar și unul dintre momentele cheie ale Războiului Rece, prefigurând supunerea către grupul de economiști neoliberali americani în frunte cu Milton Friedman.

Colonia – The Colony (2015) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3