Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Nov 11th, 2010

Film Colt Alb – vedeti aici filmul White Fang

Share This
Tags

Colţ Alb

 

poster film colt alb - white fang film - film cu subtitrare in limba romana White Fang, este un film de aventura american produs in anul 1991, avandu-i in rolurile principale pe Ethan Hawke, Klaus Maria Brandauer si Seymour Cassel. Randal Kleiser semneaza regia acestui film, bazat pe romanul White Fang scris de Jack London. Romanul a fost publicat in anul 1906.
O mare parte a romanului este scrisa din punctul de vedere al personajului său canin (Colt Alb), care îi permite lui Jack London sa exploreze modul în care animalele isi percep propria lume, dar si pe cea a oamenilor. “White Fang” examinează lumea violentă a animalelor sălbatice şi la fel de violenta lume a oamenilor. Cartea explorează, de asemenea, tema complexa a moralitatii.

Filmul “White Fang” a avut si o continuare in “White Fang 2: Myth of the White Wolf“, aparuta in 1994.

Caseta film Colt Alb
Titlul original: White Fang
Regia: Randal Kleiser
Scenariul: Jeanne Rosenberg, Nick Thiel, David Fallon, Jack London (romanul)
Distributia: Ethan Hawke (Jack Conroy), Klaus Maria Brandauer (Alex Larson), Seymour Cassel (Skunker), Susan Hogan (Belinda Casey), James Remar (Beauty Smith), Bill Moseley (Luke), Clint Youngreen (Tinker), Pius Savage (Grey Beaver), Cainele “Jed” (White Fang), ursul “Bart” (The Bear)
Durata: 107 minute
An: 1991
Gen: Aventura/Drama

Filmul
Tânărul Jack Conroy pleacă spre Alaska pentru a găsi mina de aur a tatălui său. Aventurile pe care tanarul le va trai, drumul anevoios, munca de cautator de aur, intalnirea sa cu Colt Alb, toate acestea îi vor schimba viata..

Colţ AlbWhite Fang (1991) subtitrat

Jack London (1876 – 1916)
scriitor si jurnalist american, născut în San Francisco, SUA.

Jack London, romane: Chemarea străbunilor, Lupul de mare, Războiul claselor, Colt alb, Călcâiul de fier, Martin Eden, Croazieră cu Snark, Timpul nu asteaptă, Pui de lup, Până la Adam, Dragoste de viată.

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.