Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 6th, 2024

Film – Columbo: O chestiune de onoare – “Columbo” A Matter of Honor (TV Episode 1976)

Columbo: O chestiune de onoare

poster-Columbo-1“Columbo” A Matter of Honor, film serial american, sezonul 5, episodul 4, regia Ted Post.
In rolurile principale: Peter Falk, Ricardo Montalban, Pedro Armendáriz Jr.

Caseta film A Matter of Honor (1976)
Titlul original: A Matter of Honor
Regia: Ted Post
Scenariul: Brad Radnitz, Richard Levinson, William Link
Distributia: Peter Falk (Columbo), Ricardo Montalban (Luis Montoya), Pedro Armendáriz Jr. (Commandante Sanchez), A Martinez (Curro Rangel), Jorge Rivero (Carlos), Emilio Fernández (Miguel), Enrique Lucero (Jaime Delgado), Evita Muñoz ‘Chachita’ (Chambermaid), Robert Carricart (Hector Rangel), Maria Grimm (Nina Montoya)..
Durata: 70 minute
An: 1976
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – O chestiune de onoare
Renumitul matador Luis Montoya este un erou național mexican.
Contabilul său de încredere, Curro, fiul lui Hector Rangel (Robert Carricart), este și el torero. Când Curro (A Martinez) este străpuns în arena de tauri, Montoya îngheață de frică și nu provoacă taurul. Mai târziu decide să-l omoare pe Hector, care știe ce s-a întâmplat.
Montoya îl ademenește pe Hector la ring, unde îl împușcă cu o armă de tranchilizare și dezlănțuie taurul asupra bărbatului înclinat. Rezultatul este că se pare că Hector a încercat să se răzbune pe taurul care l-a atacat pe fiul său. Columbo, care se întâmplă să fie în Tijuana pentru weekend, este recunoscut de un șef al poliției locale (Pedro Armendáriz Jr.), care îi cere ajutorul lui Columbo..

A Matter of Honor (1976)